Straight μαθητής ζήτησε από τον gay κολλητό του να τον συνοδεύσει στον χορό του σχολείου

26/04/2015

Στιγμιότυπο 2015-04-26, 7.04.59 μ.μ.Ένας straight μαθητής στο Λας Βέγκας ζήτησε από τον gay κολλητό του να τον συνοδεύσει στο χορό του σχολείου. Και το έκανε με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Ο Jacob Lescenski πήρε την απόφαση αυτή, μετά το σχόλιο του κολλητού του (Anthony Martinez) στο Twitter, ότι ποτέ κανείς δεν τον έχει ζητήσει για συνοδό στις σχολικές εκδηλώσεις.

Ο Lescenski τότε έφτιαξε ένα τεράσιο πανό, με το οποίο ζητούσε από τον Martinez να τον συνοδεύσει στο σχολικό χορό!

“Είχα αποφασίσει να πάω μόνος στο χορό, γιατί το αρχικό μου ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά”, δήλωσε ο Lecenski στο NewNowNext.

“Μετά μια νύχτα είδα τον Anthony, που είναι ο κολλητός μου, να γράφει στο Twitter ότι θέλει ένα ραντεβού. Μου ήρθε η ιδέα με το πανό. Ζήτησα από τη φίλη μου Mia να το φτιάξει και του έκανα την πρόταση την επόμενη μέρα. Ήταν μια τεράστια έκπληξη για τον οποιοδήποτε”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!