“Θα θέλαμε κάποιον πιο straight για συγκάτοικο…”

01/04/2015

ImageHandler.ashxΈνας νεαρός άνδρας από τη Βρετανία έψαχνε να βρει ένα δωμάτιο μέσω της ιστοσελίδας Spareroom.co.uk στέλνοντας πολλά μηνύματα σε χρήστες που έψαχναν συγκάτοικο. Ο ίδιος υπήρξε ειλικρινής και όπως ανέφερε στη Daily Mirror, από την αρχή έγραψε ότι είναι gay στην φόρμα που συμπλήρωσε για την αναζήτηση δωματίου προς ενοικίαση.

Μετά από δύο ημέρες ο Olly έλαβε ένα μήνυμα που χρειάστηκε να το διαβάσει δύο φορές για να καταλάβει αυτό που του συνέβαινε… Μια χρήστης του έγραψε ότι λυπάται πολύ, αλλά ένα από τα άτομα με τα οποία εκείνη διέμενε δεν δεχόταν να του νοικιάσουν δωμάτιο στο διαμέρισμά τους, επειδή προτιμούσε να συγκατοικήσει με κάποιον που είναι «straight»!

Ο Olly δήλωσε ότι σοκαρίστηκε από το μήνυμα της κοπέλας, γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το 2015 θα υπήρχαν άτομα με τέτοια συμπεριφορά. Πολλοί χρήστες στο Twitter στάθηκαν στο πλευρό του 29χρονου, αρκετοί προσφέρθηκαν να του νοικιάσουν δωμάτιο και κάποιοι δήλωσαν και οι ίδιοι σοκαρισμένοι με το απίστευτο γεγονός.

Ο νεαρός Βρετανός δήλωσε στην Daily Mirror: «Ποτέ δεν έχω αισθανθεί την ομοφοβία μέχρι σήμερα στη ζωή μου, αυτό που συνέβη είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχάσω. Θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν θα ψάχνω για σπίτι στο μέλλον».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!