Η Durex παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό τεχνολογικό επίτευγμα: “Αποσυνδεθείτε για να επανενωθείτε”

26/03/2015


Η Durex, η κορυφαία μάρκα στη σεξουαλική ευημερία, πυροδότησε στις 3 Μαρτίου ένα κύμα εικασιών παγκοσμίως σχετικά με ένα επικείμενο τεχνολογικό επίτευγμα σε συνεργασία με την Siren Mobile για τη βελτίωση της ερωτικής ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες άτομα επισκέφτηκαν το site της ‘Durexlab’ για να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό το project, ενώ ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε από τα διεθνή μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό όμως που είχε πραγματικά ενδιαφέρον ήταν τελικά η απάντηση. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το σχετικό διαφωτιστικό video στο οποία ζευγάρια (ανάμεσά τους και 2 ομόφυλα) που προσφέρθηκαν εθελοντικά να δοκιμάσουν την τεχνολογία, προκειμένου να απογειώσουν την ερωτική τους ζωή, ανακάλυψαν με έκπληξη ότι η απάντηση βρίσκεται σε ένα απλό πλήκτρο – αυτός της απενεργοποίησης.

Το video που κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού, παρακολουθεί αυτά τα ζευγάρια στο συναισθηματικό τους ταξίδι, εστιάζοντας σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι γινόμαστε σκλάβοι της τεχνολογίας. Το video δημοσιεύθηκε παράλληλα με μια έρευνα του Durham University (σε συνεργασία με την Durex), που υπογραμμίζει ότι η διαρκής χρήση της τεχνολογίας στο πλαίσιο μιας σχέσης επηρεάζει σημαντικά το πόσο συχνά κάνουμε σεξ, ακόμα και τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, οδηγώντας προφανώς σε εντάσεις.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!