Η Τζένη Χειλουδάκη τα βάζει με Μελέτη και Πάνια

18/11/2014

tzeni-xeiloydaki-570-800x557Άστραψε και βρόντηξε η σελίδα της Τζένης Χειλουδάκης στο Facebook, μιας και ίδια αποφάσισε να τα πει έξω τόσο στην Ελεονώρα Μελέτη όσο και στην Αννίτα Πάνια.

Ως προς τη Μελέτη, αφορμή στάθηκε η πρόσφατη εκπομπή της #hastag, στην οποία η παρουσιάστρια ντύθηκε πόρνη και βγήκε να κάνει πιάτσα στη Συγγρού παρέα με μία τραβεστί.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Θα στα πω με πολλή αγάπη, Μελέτη μου, μπας και τα μελετήσεις… Το ‘κανες που το ‘κανες, κάντο καλά. Ντύθηκες και καλά τραβεστί και βγήκες στην πιάτσα με την άλλη, που σε φώναζε και μωρή έτσι για να μπεις στο κλίμα και να σου μπει ο ρόλος ίσα όπως η καστανή λάιζα περούκα σου. Και περπάτησες στο στενό της Συγγρού ως άλλη καλόγρια που μεταμφιέζεται σε θεριό με το σταυρό στη ζαρτιέρα. Τις ντροπές τι τις ήθελες καλή μου;;;;; τον στομαχόπονο και το κάνω εμετό δεν μπορώ κρατάτε μου το κεφάλι μην τζάσει η ντραγκουέλα βλεφαρίδα;;; Και να σταματά το μπαλαμό να σε ρωτήσει πόσο πάει και να εσύ να κάνεις ντροπές και να χώνεσαι στην αγκάλη της άλλης. Τηλεθέαση δεν γύρευες;;;;; Κάντο καλά ματάκια μου που στην τελική χεστήκαμε να δούμε άλλη μια φορά τα παράνομα μονοπάτια του αγοραίου έρωτα. Το κάνανε άλλοι πριν από σένα … Και Σεμίνες και Τα παιδιά της νύχτας και αργανικομαστοράκηδες και άλλες πολλές ιστορίες για αγρίους, τριάντα χρόνια πριν, εκεί που όλοι εμείς θα ξεροχύναμε ήταν να κάνεις ένα ρεπορτάζ με τις 500 και πλέον τρανς σε όλο τον κόσμο που είναι επιστήμονες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και κάποιες από αυτές γράφουν και πολιτικούς λόγους σε πλανητάρχες. Ξέρεις, υπάρχουν και αυτές, δεν κάνουν όλες τσι******* για τα λεφτά μήτε ντράγκ shows δυο φορές την εβδομάδα και μετά πάνε τσάρκα στη Λεωφόρο ώστε να βγάλουν τα προς το ζην… Κάπου το άρχισες καλά μετά χάθηκε η ουσία και έμεινε μια πίκρα και μια ηχώ είμαι τραβεστί άρα χτυπάτε με υποφέρω, άδικη κοινωνία… Η Γαλανού αν και κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να το κάνει, έκανε μια σωστή τηλεφωνική παρέμβαση και η Γιάννα που άλλα περίμενε άλλα της πασάρανε, έχει μακρύ δρόμο ματάκια μου το πράμα στην Ελλαδίτσα μας, σε μια Ελλαδίτσα που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά μετά ντρέπεται για αυτά. Μη σου πω ότι τα αρνείται κιόλας. Αυτά, με αγάπη Ελεονώρα μου, άκου που σου λέω, μελέτησε λίγο, το βιβλίο δεν γράφεται στις πιάτσες πια”.

Στο στόχαστρο της μπήκε ωστόσο και η Αννίτα Πάνια για τη θέση που κράτησε ηαπέναντι στην Αλόμα, τη γνωστη τραβεστί με τη συνδικαλιστική δράση, όταν βρέθηκε στη θέση του καλεσμένου στην εκπομπή της.

“…εφτυσες μαζι με χολη και πυο απο το μεχρι χτες ειμαι αλανι και σεβομαι το διαφορετικο τελικα ψευτικο μη σου πω και πραγματικα τραβεστι ιματζ σου…….διοτι εσυ εισαι το……τραβεστι χρυσο μου……….με πολυχρωμες μασκες στη μουρακλα …Την επομενη που θα βρεθουμε στην δροσια για τζογκινγκ μην με σταματησεις και αρχισεις τα κουσκουσια με τον φουρκομαγισσονικολα σου γιατι θα φας ροχαλα και χαστουκα μπας και ξυπνησεις….Προσεξε……μεγαλωνεις και παιδι….και μπορει αυτο το παιδι αυριο μεθαυριο να μην θελησει να σε ξαναματαδει στα ματια του..να οπως εσυ αισθανεσαι αβολα οπως ειπες με το να βλεπεις τραβεστι μπροστα σου…….αυτα……..φιλικα αν και σε φτυνω…….τζενη χειλουδακη……”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!