Νότιος Αφρική : Το νέο θύμα βιασμού είναι 13 ετών

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα κορίτσι 13 ετών είναι το νέο θύμα των “βιασμών συμμόρφωσης “στη Νότιο Αφρική.

Το νεαρό κορίτσι το οποίο δέχτηκε επίθεση στην Pretoria, λέγεται ότι ήταν ανοιχτά λεσβία και πολλοί πιστεύουν ότι δέχτηκε επίθεση για αυτό το λόγο.

Το φαινόμενο των “βιασμών συμμόρφωσης” έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη Νότιο Αφρική, με ομάδες να έχουν στοχοποιήσει λεσβίες όλων των ηλικιών για να τις “γιατρέψουν ” με μέσο τον βιασμό. Πρόσφατα η ακτιβίστρια Noxolo Nogwaza είχε βιαστεί και δολοφονηθεί. ( διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ )

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Tlali Tlali υποσχέθηκε αστυνομική έρευνα και υποστήριξη στο νεαρό κορίτσι και την οικογένεια της. 

“Η κυβέρνηση καταδικάζει αυτό το σκληρό έγκλημα ” δηλωσε. ” Τα δικαιώματα των gay και λεσβιών, είναι ανθρώπινα δικαιώματα συνταγματικά κατοχυρωμένα τα οποία οφείλουμε να προστατέψουμε και να σεβαστούμε οποιαδήποτε στιγμή ”

Ο Dipika Nath, ερευνητής της Human Rights Watch, δήλωσε: ” Εάν η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές δε δράσουν γρήγορα, είναι θέμα χρόνου πριν δώσουν εξηγήσεις στην οικογένεια και τους συγγενείς του επόμενου θύματος το οποίο θα βιαστεί και δολοφονηθεί.”

Πηγή : Pink News

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!