Josephine Skriver: “Είμαι περήφανη για τους gay γονείς μου”

10/11/2014

jos1Η Josephine Skriver γεννήθηκε από λεσβία μητέρα και gay πατέρα στις 14 Απριλίου 1993 στην Κοπεγχάγη και ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο από μωρό, καθώς η πρώτη της διαφήμιση ήταν για τις πάνες Pampers.

Τον Φεβρουάριο του 2011 έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, εμφανιζόμενη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2011 για τους οίκους μόδας Calvin Klein και Rag & Bone. Το 2013 η Skriver πήρε μέρος στο σόου της Victoria’s Secret και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Την ίδια χρονιά μίλησε στα μίντια για τους γονείς της και είπε ότι τα παιδιά από ομοφυλόφιλους γονείς θα πρέπει να μιλούν ανοιχτά για αυτό και να μην ντρέπονται για τους γονείς τους.

Επίσης, είπε ότι οι γονείς της συμμετέχουν στο gay pride parade και είναι περήφανη για αυτούς:

“Είμαι τόσο περήφανη για αυτούς. Εμείς που έχουμε gay γονείς αυτοαποκαλούμαστε “παιδιά του ουράνιου τόξου”. Θέλω να γίνω η φωνή των παιδιών που είναι σαν εμένα και να τα βοηθήσω”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!