ΗΠΑ : Μέλος του κονγκρέσου μας παρουσιάζει τους κοιλιακούς του

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο συντηρητικός εκπρόσωπος στο Αμερικανικό κονγκρέσο, Aaron Schock, ο οποίος δε τρέφει και μεγάλη αγάπη για τη ΛΟΑΤ κοινότητα ποζάρει στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Men’s Health χωρίς μπλούζα, με τον τίτλο “America’s Fittest Congressman.”

Ο Schock, 29 ετών σήμερα ( γεννημένος το 1981 ) και εκλεγμένος το 2009=, ποζάρει στο περιοδικό και ενώ στις ΗΠΑ ο κόσμος γνωρίζει περισσότερα για τους κοιλιακούς του παρά για τις πολιτικές του απόψεις και θέσεις.

Βέβαια φρόντισε να μάθει ο κόσμος τα αισθήματα του για τη ΛΟΑΤ κοινότητα, όταν τον Φεβρουάριο δήλωσε υπέρ του DOMA ( Defense of Marriage Act ) .

Πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε σμια φωτογραφία του Schock ο οποίος φορούσε μια ζώνη σε χρώμα aquamarine, πολλοί bloggers είχαν γράψει ότι τον έκανε να μοιάζει gay γεγονός το οποίο τον εξόργισε τον έκανε και…έκαψε τη ζώνη. ( φωτοφραφία της ζώνης δεξιά )

Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι το νομοθετικό όργανο του πολιτικού συστήματος. Αποτελείται από δύο νομοθετικά σώματα, τη Βουλή των Αντιπροσώπων (House of Representatives) και τη Γερουσία (Senate). Το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει όλη τη νομοθετική δύναμη στο Κογκρέσο. Η Βουλή και η Γερουσία είναι ισοδύναμα σώματα. Η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει 435 μέλη που ψηφίζουν, το καθένα αντιπροσωπεύει μία περιφέρεια, και η θητεία των μελών του διαρκεί δύο έτη. Οι θέσεις προκύπτουν με πληθυσμιακή αναλογία. Η Γερουσία έχει 100 μέλη με θητεία 6 ετών. Κάθε πολιτεία, ανεξάρτητα από τον πληθυσμό της, έχει 2 γερουσιαστές. Κάθε 2 χρόνια, περίπου το ένα τρίτο της Γερουσίας επανεκλέγεται. Οι γερουσιαστές και οι αντιπρόσωποι εκλέγονται με άμεση ψηφοφορία. ( πηγή σημειώσεων : Wikipedia )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!