Η.Π.Α: Δολοφόνησαν το παιδί τους επειδή έπαιζε με κούκλες

30/10/2014

news-torturedeath_bbd0779bb05c8d68e4e63b9e978a02e4Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης “αντιμετωπίζουν” δύο γονείς από τις Η.Π.Α, οι οποίοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 8χρονο γιο τους (Gabriel Fernandez), επειδή έπαιζε με κούκλες.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2013, αλλά μόλις πρόσφατα το δικαστήριο συνεδρίασε για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το άτυχο αγοράκι “βασανιζόταν περισσότερο από πολλούς φυλακισμένους πολέμου” ενώ αναγκαζόταν συχνά “να τρώει περιττώματα γάτας και σάπιο σπανάκι, χωρίς να επιτρέπεται να πηγαίνει τουαλέτα”.

Είχε φτάσει μάλιστα σε σημείο να γράψει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αυτοκτονήσει.

Οι δύο γονείς (Pearl Fernandez και Isauro Aguirre) κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού και βασανισμό, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν τη θανατική ποινή.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!