Ricky Martin : “Θεωρούσα την ομοφυλοφιλία κάτι κακό”

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Ricky Martin θεωρούσε την ομοφυλοφιλία του κάτι “κακό” όσο προσπαθούσε να την αποδεχτεί.

Ο λατίνος pop star ο οποίος έκανε coming out το 2010, μίλησε στο Jay Leno show πρόσφατα και μίλησε για πρώτη φορά για τα συναισθήματα τα οποία είχε ως ομοφυλόφιλος. 

 “Το να είμαι ο Being Ricky Martin τότε, δεν ήταν συμβατό με αυτό το οποίο ένιωθα ” είπε πριν προσθέσει “Ήμουν ένα sex symbol και έπρεπε να χορέυω και να κάνω τα κορίτσια να τρελένονται μαζί μου και δε μπορούσα να πω ότι είμαι gay . Ήταν δύσκολο.”

Ο πορτορικανός καλλιτέχνης, μίλησε για τις ανασφάλειες του και το φόβο εμπορικής επιτυχίας ” Αν προσθέσεις τη κουλτούρα, τη θρησκεία, την κοινωνία, τότε ένιωθα ότι η ομοφυλοφιλία ήταν κάτι το κακό”. “Είμαι τυχερός σήμερα που ξέρω ότι ( η ομοφυλοφιλία ) είναι αγάπη και είμαι πολύ ευτυχισμένος “.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!