Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τους Ακαταμάχητους Λεβέντες

10/10/2014

1

Το περιοδικό antivirus σας πηγαίνει θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες στο θέατρο Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός). Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στις 21:15.

Λίγα λόγια για τη παράσταση: Οι «Ακαταμάχητοι Λεβέντες» ξαναχτυπούν, με νέες περιπέτειες στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 15 Οκτωβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2014, ξεδιπλώνοντας τις περιπέτειες τους επί σκηνής σε μια αυτοσχεδιαστική διήγηση, πραγματική υπερπαραγωγή, που θα κάνει την πόλη να παραμιλάει. Διάβασε περισσότερα εδώ

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη Τρίτη 14 Οκτωβρίου 14:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (10/10/14) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 3 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παραστάσης.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!