Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τις “Νύχτες Πρεμιέρας”

22/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Διαγωνισμός antivirus magazine και Νύκτες Πρεμιέρας

Το περιοδικό antivirus σε συνεργασία με το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνουν διαγωνισμό για πέντε (5) διπλές προσκλήσεις στις ταινίες και προβολές: Τετάρτη 24/09 στις 22.00 – “Polyester” στο Odeon Opera 1, Πέμπτη 25/09 στις 18.00 – “Σήμερα θέλω να γυρίσω μόνος μου” στο Odeon Opera 1, Σάββατο 27/09 στις 20.30 – “Respire” στο Odeon Opera 1, Κυριακή 28/09 στις 20.00 – “Appropriate Behaviour” στο IDEAL και Κυριακή 28/09 στις 22.00 – “Jubilee” στο IDEAL.

Λίγα λόγια για τις ταινίες που δίνουμε προσκλήσεις

polyester-1POLYESTER / ΠΟΛΙΕΣΤΕΡ (1981, ΗΠΑ, 86’)
Τετάρτη 24/09 στις 22.00 στο Odeon Opera 1
Σκηνοθεσία: Τζον Γουότερς
Η ιστορική trash συνεργασία του Γουότερς με τη θεϊκή Ντιβάιν σε ρόλο απατημένης νοικοκυράς προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε odorama – με τις μοναδικές, δηλαδή, “ξύστε και μυρίστε” καρτούλες, οι οποίες θα διανεμηθούν σε όλους τους θεατές για να προσθέσουν μια αξέχαστη «ευωδιαστή» νότα στην προβολή. Το απόλυτο φετινό cult event του Φεστιβάλ!

02HOJE EU QUERO VOLTAR SOZINHO / ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΟΝΟΣ (Βραζιλία, 95’) Δ.Δ.
Πέμπτη 25/09 στις 18.00 στο Odeon Opera 1
Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Ριμπέιρο
Κέρδισε το φετινό βραβείο Teddy του Βερολίνου, αλλά και το Βραβείο της Διεθνούς Κριτικής, και λατρεύτηκε αμέσως ως η πιο συγκινητικά αισιόδοξη LGBT ταινία της χρονιάς. Ενας τυφλός έφηβος ερωτεύεται έναν συμμαθητή του, με τον οποίο, όμως, είναι «τσιμπημένη» και η μοναδική πιστή του φίλη. Μπερδεμένες καταστάσεις, πεντακάθαρες επιθυμίες και ένα φινάλε για να το κρατάς μέσα σου.

01RESPIRE / ΔΥΟ ΑΝΑΣΕΣ (Γαλλία, 91’)
Σάββατο 27/09 στις 20.30 στο Odeon Opera 1
Σκηνοθεσία: Μελανί Λοράν
Ενα 17χρονο κορίτσι παθιάζεται με την πανέμορφη συμμαθήτριά της και καταρρέει όταν εκείνη μοιάζει να απορρίπτει τη φιλία της έπειτα από λίγες εβδομάδες. Ερωτικές εμμονές, ορμόνες εκτός ελέγχου και μια ανταγωνιστική γυναικεία σχέση που φλερτάρει με τη σκοτεινή πλευρά κυριαρχούν στη γεμάτη υπόκωφο σασπένς, δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της ηθοποιού Μελανί Λοράν («Αδωξοι Μπάσταρδη»).

appropriate_behavior_2APPROPRIATE BEHAVIOR / ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ(Ην. Βασίλειο, 90’)
Κυριακή 28/09 στις 20.00 στο IDEAL
Σκηνοθεσία: Ντεζιρέ Ακαβάν
Ένα πικρό και σκληρό πορτρέτο σεξουαλικής ειλικρίνειας για μια σχέση σε αποσύνθεση, αυτή η λεσβιακή εκδοχή του «Girls» που γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η ιρανικής καταγωγής Αμερικανίδα Ντεσιρέ Ακαβάν, αφηγείται την ιστορία μιας κοπέλας που ξεκινά τη δική της επανάσταση ενάντια στη συντηρητική της καταγωγή και στα κοινωνικά ταμπού απέναντι στην ομοφυλοφιλία.

col6JUBILEE (1977, Hν. Βασίλειο, 106’)
Κυριακή 28/09 στις 22.00 στο IDEAL
Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Τζάρμαν
Ενώ η Αγγλία ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 25 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ Β’, ο Ντέρεκ Τζάρμαν συγκέντρωσε δίπλα του μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της πανκ μουσικής και έβαλε φωτιά στην οθόνη, σε μια από τις πιο αυθεντικά ροκ εν ρολ ταινίες του σινεμά. Επετειακή προβολή για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου Βρετανού σκηνοθέτη.

Πάρε Μέρος Στον Διαγωνισμό

1ον) Κάνε Like στην σελίδα του περιοδικού antivirus εδώ

2ον) Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!