Το διάσημo “τρανς” μοντέλο του Marc Jacobs

26/07/2014
antivirus magazine διαφήμιση

andrej-pejic-elle-serbia-january-2013-04Η Andrej Pejic, ένα γνωστό μοντέλο από την Αυστραλία, αποκάλυψε ότι έκανε εγχείρηση αλλάγής φύλου, πριν από λίγους μήνες.

Η 22χρονη Pejic ξεκίνησε την καρίερα της ως μοντέλο, όταν ήταν 17 ετών και εργαζόταν στα Mc Donald’s. Αν και άνδρας βρέθηκε να φωτογραφίζεται για τη γυναικεία σειρά ρούχων “Carine Roitfeld”. Έκτοτε η καρίερα της εκτοξεύτηκε και η ίδια άρχισε να δουλεύει με μεγάλ ονόματα της μόδας, όπως αυτά των Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs και DKNY.

“Νομίζω ότι όλοι εξελισσόμαστε όσο μεγαλώνουμε και αυτό είναι φυσικό, αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι ότι η πρόσφατη αλλαγή μου δεν με έχει κάνει ένα άλλο άτομο.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, καμία αλλαγή παρα μόνο στο φύλο. Εύχομαι όλοι να μπορείτε να το καταλάβετε…”

Το 2011 η Pejic είχε κερδίσει μια θέση στη λίστα με τις 100 πιο καυτές γυναίκες του κόσμου, αλλά βρέθηκε εκτός όταν ανακαλύφθηκε ότι εκείνη την περίοδο ήταν άνδρας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!