Θα σε δω στο πλοίο με την Ελένη Φουρέιρα!

antivirus magazine διαφήμιση

ELENI FOUREIRA

Η ομάδα του Antivirus Magazine ετοιμοπόλεμη και το φετινό καλοκαίρι ετοιμάζει βαλίτσες για μια φανταστική κρουαζιέρα! Ναι, θα δουλέψουμε στο πλοίο αυτό τον Ιούλιο για να σας φέρουμε τις πιο hot ειδήσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Με την υποστήριξη της www.StudentsCruise.gr το Antivirus Magazine και το www.oikotimes.com ξεκινάνε 28 Ιουλίου από το Λάυριο για ένα μαγευτικό 4ήμερο αλλά δεν θα είναι μόνοι τους. Κάπου ανάμεσα στα τέλεια mohito και strawberry daquiries και κάπου ανάμεσα στον ήλιο του Αιγαίου και τις βουτιές στην πισίνα θα εμφανιστεί η μία και μοναδική, sexy όσο ποτέ, Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τις φανταστικές τις εμφανίσεις στα MAD Video Music Awards, ειδικά φέτος που κόντεψε να γκρεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την άκρως αισθησιακή της εμφάνιση, και τη μαγική της εμφάνιση στο Athens Pride 2014 αυτή τη φορά με την υποστήριξη της Louis Cruises, θα τραγουδήσει για τους αγαπημένους της followers στην κρουαζιέρα.

Εμείς ξεκινάμε στις 28 Ιουλίου με προορισμό Σύρο, Τσεσμέ, Μπόντρουμ, Κω, ‘Ιο και Σαντορίνη. Μαζί μας και ο Δημήτρης Μηλιόγλου από τον Lampsi FM 92.3 για ανεπανάληπτο DJ set όλο το βράδυ.

Εσείς θα λείψετε; Για όσους θέλουν να περάσουν μια μοναδική εμπειρία μόνο με 259€ το άτομο καλό είναι να βιαστούν και να κάνουν την κράτησή τους στο www.studentscruise.gr άμεσα μιας και η διαθεσιμότητα είναι ήδη περιορισμένη! H προσφορά ισχύει για φοιτητές, νέους και όσους αισθάνονται νέοι!

Και αν δεν σας βολεύει η ημερομηνία στις 18 Ιουλίου ξεκινάει η 3ήμερη κρουαζιέρα με τη Demy!

Θα σας δούμε στο πλοίο!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!