23/05/04: Βγαίνουμε στην Αθήνα

23/05/2014
antivirus magazine διαφήμιση

event 23-05-14

Το καλοκαίρι έχει πλησιάσει για τα καλά στην Αθήνα και η διάθεσή μας έχει αναστατωθεί για το καλό μας, αναζητώντας μία έξοδο από τους τοίχους του σπιτιού. Η καλύτερη ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα που έχουμε μπει είναι σήμερα, τουλάχιστον για την Αθήνα αφού τρία δυνατά event μας προτρέπουν να στερηθούμε τον καναπέ για σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι έχουμε επιλογές για ξενύχτι και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

Kinky Party With Mistress Lola

kinky

Μετά από την προβολή του ντοκιμαντέρ του James Franco και της Christina Voros, “Kink”, την Παρασκευή 23 Μαΐου, μαζευόμαστε μετά στο Apartment  club για να βγάλουμε την kinky πλευρά μας με την Mistress Lola!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 με είσοδο 3 ευρώ. Gayguide Event

S-cape for Athens Pride

Thumbnail for 46437Το S-Cape club επέστρεψε δυναμικά στην νυκτερινή Αθήνα και σε συνεργασία με το Athens pride αυτή την Παρασκευή μας προσκαλούν για ένα μεγάλο πάρτι για την ενίσχυση του pride που φέτος θα γιορτάσει τα 10 χρόνια του. Χορός, διασκέδασή και στήριξη μέσα σε ένα βράδυ γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30 με είσοδο 5 ευρώ. Gayguide Event

So Fridays present Dimi Phaze & Marianna Seas!

ΟThumbnail for 46349 Dimi Phaze είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες παραγωγούς/DJs/remixers. Η Marianna Seas είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα. Ένα από τα μεγαλύτερα dance hits, το ‘All This Love’ έχει την υπογραφή τους. Την Παρασκευή 23 Μαΐου στο Sodade2 ο Dimi στα decks και η Marianna σε live PA μας υπόσχονται μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη… με resident DJ Fo! (88.6 Radio).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30 με είσοδο 5 ευρώ. Gayguide Event

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!