Το κούρεμα που έκανε τον Chris Martin να αναρωτηθεί για τη σεξουαλικότητα του

29/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Chris_Martin_Harry_StylesΟ frontman των Coldplay έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΒC Radio 1, δηλώνοντας αστειευόμενος ότι το κούρεμα του Harry των One Direction τον έκανε να προβληματισθεί για τη σεξουαλικότητά του.

«Πιστεύω ότι οι One Direction είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα σε όλον τον κόσμο. Τα τραγούδια τους είναι υπέροχα.»

«Λέω ότι οι One Direction είναι εξαιρετικοί και δεν αστειεύομαι. Ξέρετε γιατί; Γιατί τα τραγούδια τους είναι καλά και πιστεύω ότι κανένας από αυτούς δε σκοπεύει να πάει για σόλο».

«Πιστεύω ότι εκτιμούν τη χημεία τους…»

«Ο Harry έχει έρθει σε δύο παραστάσεις μας. Πιστεύω ότι μάλλον είπα το ίδιο πράγμα σχετικά με τη χημεία. Δε θυμάμαι- ήμουν τόσο απορροφημένος με το κούρεμα του.

Ήμουν κάπως έτσι… Ήμουν αρκετά σίγουρος ότι ήμουν ένας straight άνδρας πριν από αυτό- Ένιωσα μια έξαψη…»

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!