es 2

Η γνωστή μάρκα από την Ισπανία που έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο αγαπημένες, των αντρών ανά τον κόσμο, άνοιξε το δικό της μαγαζί στην Μύκονο. Μέσα στο κέντρο της χώρας Μυκόνου από το Πάσχα και μετά λειτουργεί το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα και φιλοξενεί όλη την νέα συλλογή των ES collection αλλά και των ADDICTED. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μαγιό, εσώρουχά, καθημερινά ρούχα, αξεσουάρ αλλά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και σκοπεύει να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη του νησιού. 

es3

Η περίοδος της κρίσης που σφυροκοπά την Ελλάδα δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην Ισπανική εταιρία, που τολμά να εδραιωθεί στην χώρα μας ξεκινώντας από το κοσμοπολίτικο νησί της Μύκονου. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσουν έναν μεσογειακό παράδεισο για κάθε άντρα που θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση και άνεση. Το κατάστημα θα λειτουργεί όπως και όλα στην Μύκονο από το πρωί έως και το βράδυ την περίοδο Απρίλιο – Οκτώβριο.

Μία επίσκεψη στο παραδοσιακό Μυκονιάτικου στιλ  κατάστημα θα σας εξασφαλίσει μοδάτες διακοπές στο νησί, που φιλοξενεί χρόνια τώρα τα πιο hot  αγόρια του παγκόσμιου τουρισμού.

[box type=”info” align=”aligncenter” width=”650″ ]Θα το βρείτε στην οδό Τουρλιανής  κάθετη οδός στην Ενόπλων Δυνάμεων και επειδή γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να εντοπίσεις τις οδούς στην Μύκονο να σας αναφέρουμε ότι βρίσκετε πολύ κοντά στο ταξιδιωτικό γραφείο MAC (Mykonos Accommodation Center) και στο Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου. [/box]