Priscilla, η Βασίλισσα της Ερήμου στο Θέατρο Badminton από 6 Μαΐου

20/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

947priscilla

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοιο gay υπερθέαμα!

Έχοντας κερδίσει TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com (μαζί και Καλύτερου Νέου Μιούζικαλ), η Priscilla το μιούζικαλ είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994 και ανέβηκε με τεράστια επιτυχία στο Σύδνεϋ το 2006, στο Λονδίνο το 2009 και στη Νέα Υόρκη το 2011. Ήμασταν κι εμείς εκεί, στο Λονδίνο, και ανυπομονούμε να δούμε την ελληνική μεταφορά στο Θέατρο Badminton, με τα 500 αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και εντυπωσιακά σκηνικά της αγγλικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και με ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ!

Τρεις drag queens (Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης) διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας, σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Μανώλης Βαμβούνης / Περιοδικό Antivirus

Αν αγαπήσατε το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!…θα λατρέψετε την PRISCILLA!!!

Με μια εκθαμβωτική σειρά βραβείων για τα 500 κοστούμια και μια συγκλονιστική ποικιλία χορευτικών, αγαπημένων τραγουδιών όπως It’s Raining Men, What’s Love Got To Do With It, I Will Survive, Hot Stuff, Shake Your Groove Thing, Girls Just Wanna Have Fun, I Love The Nightlife κ.ά., αυτό το πρωτόγονα φρέσκο και διασκεδαστικό μιούζικαλ αποτελεί ένα ταξίδι στην καρδιά της απόλυτης διασκέδασης! Τα εντυπωσιακά κοστούμια, οι απίθανες περούκες και οι μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες της δεκαετίας του 80 συνθέτουν το παζλ ενός εξωφρενικού πάρτυ που μεταφέρεται καθημερινά στο κοινό της παράστασης.

Τα περισσότερα από τα τραγούδια – παγκόσμια hit – θα τραγουδηθούν από τον ελληνικό θίασο και τις 3 «Divas» τραγουδίστριες στα αγγλικά, ενώ κάποια άλλα στα ελληνικά. Όλοι οι διάλογοι θα είναι στα ελληνικά. Η μετάφραση και απόδοση του κειμένου ανήκει στους Γιώργο Καπουτζίδη και Σταμάτη Πατρώνη, ενώ την παραγωγή υπογράφουν ο Μιχάλης και η Βανέσσα Αδάμ.

Τί έγραψαν για το Priscilla:

Daily Mail: «ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!»

Daily Telegraph: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ… ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΟ… Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ!!!»

Sunday Express: “ΤΗΕ ΒΕSΤ FEEL GOOD SHOW SINCE MAMMA MIA!!!”

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON: Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 157 73, Αθήνα, τηλ: 13855 και (+30) 210 88 40 600, www.badmintontheater.gr/

Προπώλησηabcd.gr | viva.gr | 210-8840600 | καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

PQOTD A4.indd




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!