Η κόρη του Cary Grant υποστηρίζει ότι στον πατέρα της άρεσε να τον θεωρούν gay

28/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η κόρη του μυθικού αστέρα του Hollywood, του Cary Grant δηλώνει στο νέο της βιβλίο ότι “στον πατέρα μου άρεσε να τον αποκαλούν gay “.

Στο νέο της βιβλίο, Good Stuff: A Reminiscence of my Father, Cary Grant, η κόρη του Jennifer Grant –της οποίας η μητέρα είναι η ηθοποιός Dyan Cannon – υποστηρίζει ότι πάντα άρεσε στον πατέρα της οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω από τη σεξουαλικότητα του και του άρεσε να παίζει με αυτές τις φήμες. 

Στο βιβλίο της μεταξύ άλλων λέει “ Δεν μπορούσε να κατηγορεί τους άνδρες στους οποίους τον ήθελαν, και δεν θα ήταν ΄κπληξη αν ο μπαμπάς τους φλέρταρε και ο ίδιος. … Στον μπαμπά κατά κάποιο τρόπο άρεσε που τον θεωρούσαν gay . Θεωρούσε ότι αυτό έκανε τις γυναίκες να θέλουν να αποδείξουν το αντίθετο.”

Ο Grant, του οποίου το όνομα ήταν Archibald Leach είχε γεννηθεί στο Bristol το 1904. Για δεκαετίες η σεξουαλικότητα του ήταν θέμα συζητήσεων και διαφόρων φημών. Τις δεκαετίες του 1930 και 1940 ζούσε με τον φίλο του και ηθοποιό Randolph Scott σε ένα σπίτι στην παραλία του Malibu γνωστό και ως ‘Bachelor Hall’. Πολλοί υποστήριζαν ότι ήταν ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποείξεις ότι η σχέση τους δεν ήταν τίποτα παραπάνω από πλατωνική.

Ο Cary Grant είχε παντρευτεί πέντε φορές και πέθανε το 1986. Η κόρη του υποστηρίζει ότι ο πατέρας της δεν ήταν gay σε αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει η ηθοποιός Betty White.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 3 Μαίου.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!