Γιώτα Νέγκα Ζωντανά στο ALMAZ

21/04/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
Ζωντανά στο ALMAZ

“ Παλέτα ”
Κυριακή 01/05 – 10.00μ.μ.

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων εμφάνισεων της, η Γιώτα Νέγκα επιστρέφει στο Almaz για μία ιδιαίτερη, προσωπική συναυλία!

Την Κυριακή 01 Μαίου, η Γιώτα Νέγκα θα παρουσιάσει στο Almaz, μία παλέτα αγαπημένων τραγουδιών με αποχρώσεις από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Από τη μπαλάντα έως το κλασσικό λαϊκό και από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και τους σύγχρονους τραγουδοποιούς έως τα παραδοσιακά ακούσματα, η απόσταση μικραίνει με την παρουσία μιας φωνής που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα κατάφερε με τρεις μόλις προσωπικούς δίσκους και ελάχιστες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών δημιουργών, να θεωρείται ήδη μία εξαιρετική, αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Οι ζωντανές της εμφανίσεις στο πλευρό καταξιωμένων ερμηνευτών όπως ο Παντελής Θαλασσινός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Έλλη Πασπαλά κ.α, δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση ενώ ο Κώστας Λειβαδάς και ο Θοδωρής Γκόνης εμπιστεύθηκαν τη φωνή της για την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Έχω άνθρωπο» που κυκλοφόρησε και σε δίσκο.

Mία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής,την Κυριακή 01 Μαιου στο Almaz.

Ώρα έναρξης: 22.00.
Είσοδος με ποτό: 12 ευρώ
Β’ποτό: 7 ευρώ

ALMAZ
Τριπτολέμου 12-Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210-3474763
www.almaz.gr

PROSPERO Πολιτιστικές Διοργανώσεις –ΑΡΧΕΛΑΟΥ 4 -ΤΚ 11635 – ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210 7258901/210 7298667-8 FAX: 210 7298665
www.prospero.com.gr / mail: [email protected]

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!