Ο ηθοποιός από την Ινδία που απαντά σε «χαζές» ερωτήσεις σχετικά με τους gay

28/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Ινδός ηθοποιός Imran Khan έφτιαξε ένα αστείο βίντεο, απαντώντας στις εξαιρετικά σοβαρές ερωτήσεις, όλων αυτών που πιστεύουν ότι οι gay θέλουν να κατακτήσουν τη χώρα.

Όπως γνωρίζετε το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας κατέστησε (και πάλι) την ομοφυλοφιλία αξιόποινη πράξη, επαναφέροντας την απαγόρευση που ίσχυε στη χώρα από το 1860, στα χρόνια της βρετανικής αποικιοκρατίας.

 Εξ αιτίας της απόφασης αυτής, πολλές προσωπικότητες υψώνουν καθημερινά τη φωνή τους για να δηλώσουν την δυσαρέσκειά τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Irman Khan, ο οποίος επέλεξε έναν ευφάνταστο και αστείο τρόπο να το κάνει .

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!