‘Οταν η Rihanna επιλέγει ελληνικό κόσμημα

29/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Πρόσφατα στα American Music Awards την προσοχή μου τράβηξε η Rihanna. Όχι μόνο για τη Jean Paul Gaultier δημιουργία που επέλεξε να φορέσει αλλά και για τα υπέροχα κοσμήματα της.

Η έκπληξη μου δεν ήταν μεγάλη, όταν ανακάλυψα ότι για την τόση σημαντική μουσική εκδήλωση η παγκωσμίως γνωστή ερμηνέυτρια επέλεξε έναν έλληνα σχεδιαστή, τον Νίκο Κούλη, την δουλειά του οποίου θαυμάζω.

Συγκεκριμένα, η Rihanna επέλεξε na foröesei το three-finger δαχτυλίδι με λευκά και μαύρα διαμάντια από τη συλλογή Fontana, το whole finger δαχτυλίδι με μαύρο χρυσό και λευκά διαμάντια από τη συλλογή Phaedra’s Box και το δαχτυλίδι με μαύρα και καφέ διαμάντια από τη νέα του συλλογή, Spectrum.

Δημιουργίες του Νίκου Κούλη

Ο Νίκος Κούλης είναι ένας εξαιρετικός σχεδιαστής κοσμημάτων που έχει πάθος με τη δημιουργία, το ιδιαίτερο στυλ και το διαφορετικό. Παθιασμένος με τους πολύτιμους λίθους. Τα κοσμήματα του με τίποτα δε μπορείς να τα πεις βαρετά. Αντιθέτως, εκτός από τα μοναδικής ποιότητας υλικά τα οποία επιλέγει, συνδυάζουν σχεδιαστική και κατασκευαστική τελειότητα η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις δημιουργίες επωνύμων σχεδιαστών και μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Τα κοσμήματα του είναι διαθέσιμα σε πολλές πόλεις του εξωτερικού και σημαντικά καταστήματα όπως η Colette στο Παρίσι και αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η ελληνική δημιουργία και ειδικά το ελληνικό κόσμημα ( το οποίο ποτέ δε στήριξε το ελληνικό κράτος, αντιθέτως μάλιστα ) μπορεί να αποτελέσει μια εξαγωγική δύναμη.

Ιστοσελίδα www.nikoskoulis.gr 

 

 

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος από το τεύχος 33. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη.

Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!