Καλύτερη Ζωή: Κοκτέιλ Υγείας

14/09/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Χυμοί για αυξημένη ενέργεια, καλύτερη διατροφή, αποτοξίνωση ή το κρύωμα

Κοκτέιλ για καλύτερη διατροφή, για να βοηθήσουμε τον οργανισμό να καταπολεμήσει μια φλεγμονή, για την κούραση ή το κρύωμα. Η φύση έχει «δώρα» που δρουν άμεσα για τα μικρά προβλήματα του οργανισμού. Και η διατροφή είναι η βάση μιας καλής ζωής. Για τις μέρες που νιώθουμε ατονία, για συμπλήρωμα στη δίαιτα, ακόμα και για το κρύωμα που αρπάξαμε, ιδού μερικοί χυμοί που, με το συνδυασμό των συστατικών τους, θα μας βοηθήσουν να κάνουμε άμεσα «ρεκτιφιέ».

 

ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΕ ΜΕΝΤΑ – Για αποτοξίνωση
ΥΛΙΚΑ: 1/4 ωμό ραπανάκι, 1 καρότο, 1 μήλο, μία χούφτα μέντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε στο μπλέντερ.

 

ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΕΛΙ ΚΑΝΕΛΛΑ – Για αποτοξίνωση
ΥΛΙΚΑ: 1 ποτήρι νερό, 2 κουτ. σουπ. μηλόξιδο, 2 κουτ. σουπ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι, 1 κουτ. σουπ. μέλι, 1 κουτ. σουπ. κανέλλα σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή με το χέρι. Για να λιώσει καλύτερα το μέλι, πρώτα το ζεσταίνουμε λίγο στο μπρίκι ή στα μικροκύματα.

 

ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ – Για έξτρα ενέργεια
ΥΛΙΚΑ: 1 πορτοκάλι, 1 χούφτα ανανά, 1 μικρό κομμάτι πιπερόριζα (τζίντζερ) τριμμένο, λίγο τριμμένο πάγο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, εκτός από τον πάγο. Βάζουμε τον πάγο σε ποτήρι, προσθέτουμε το χυμό και απολαμβάνουμε.

 

ΚΟΚΤΕΪΛ ΦΡΑΟΥΛΑΣ – Για ενέργεια με C
ΥΛΙΚΑ: 3 ποτήρια νερό, 2 ποτήρια κομμένες φράουλες, 1 λεμόνι μαζί με τη φλούδα του, πλυμμένο και κομμένο σε κομμάτια, 2 κουτ. γλ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε το μισό νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μέλι, στο μπλέντερ. Σουρώνουμε, και μέσα από το σουρωτήρι, ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό. Προσθέτουμε στο σουρωμένο μείγμα το μέλι. Σερβίρουμε με πάγο και, αν θέλουμε, με έξτρα κομμένες φράουλες για γαρνίρισμα.

 

ΚΟΚΤΕΪΛ ΜISS SUNSHINE – Για κρύωμα και γρίπη
ΥΛΙΚΑ: 1 καρότο, 1 μήλο, 1 πορτοκάλι, 1 κομμάτι πιπερόριζα (τριμμένο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ.

 

ΚΟΚΤΕΪΛ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ – Αντιφλεγμονώδες ή για να βοηθήσουμε το πεπτικό σύστημα
ΥΛΙΚΑ: 1/2 φλιτζ. σπανάκι, 1/2 φλιτζ. μαϊντανό, 1 μήλο, 5 κλωναράκια σέλινο, 1 λάιμ με τη φλούδα του (πολύ καλά πλυμένο), 1 αγγούρι, 2 μεσαία αβοκάντο, 2 κουτ. γλ. έλαιο καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ξεφλουδίζουμε τα αβοκάντο. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Όσο περισσέψει, το αποθηκεύουμε στο ψυγείο για μέχρι 24 ώρες.

 

Πηγή: doctv.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!