“Ο Γελωτοποιός του Βασιλιά ” (Le Fou du roi) ζωντανά από την Αθήνα

05/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η καλτ εκπομπή της France Inter “Ο Γελωτοποιός του Βασιλιά ” (Le Fou du roi) βρίσκεται στην Αθήνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την ευκαιρία του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Ελλάδα. Δύο εκπομπές σε απευθείας μετάδοση από το Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας στις οποίες θα συμμετέχουν ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Farnaud και γνωστοί προσκεκλημένοι, μεταξύ άλλων, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Αντώνης Αντωνιάδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Olivier Horlait, η Ελένη Ahrweiler και ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης

Ο πρέσβης της Γαλλίας κ. Christophe Farnaud μαζί με την Κλαούντια Καρντινάλε και τον Αντώνη Αντωνιάδη θα συμμετάσχουν στην πρώτη εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 από τις 12:15 μέχρι τις 13:30 (ώρα Ελλάδας).

Μια δεύτερη εκπομπή θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 τις ίδιες ώρες.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις εκπομπές ελάτε στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας (Σίνα 31) στις 11:30, έχοντας μαζί σας ένα δελτίο ταυτότητας. Eίσοδος ελεύθερη μέχρι τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες Ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου της Αθήνας www.ifa.gr

Πηγή είδησης : Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα – Τμήμα Τύπου & Επικοινωνίας –

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!