O R. Martin μιλά για την ομοφοβία και αποκαλύπτει: “Έκανα bullying στους gay!”

27/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Μπορεί ο Ricky Martin να έχει παραδεχτεί δημόσια το 2010 ότι είναι gay και αυτήν τη στιγμή να ζει ευτυχισμένος με τον σύντροφό του Carlos Gonzalez Abells και τα δίδυμα αγοράκια τους Matteo και Valentino, ωστόσο το να αποδεχτεί τη σεξουαλική του επιλογή φαίνεται πως ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εκείνον.

Σε συνέντευξή του στο GQ της Αυστραλίας, ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε πως έπασχε από ομοφοβία και συνήθιζε να κάνει bullying στους ανθρώπους που γνώριζε πως ήταν ομοφυλόφιλοι. “Είχα “εσωτερικευμένη ομοφοβία” ενώ μεγάλωνα στο Puerto Rico και γι\’ αυτό πολλές φορές έκανα bullying σε ανθρώπους που ήξερα πως είναι gay. Το έκανα για να αντιμετωπίσω αυτό που ένιωθα μέσα μου και να ξεφύγω”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μετά τον ερχομό των παιδιών του όμως, φαίνεται πως έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή του και ο ίδιος νιώθει ευλογημένος που βρήκε αυτό που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο. “Δεν ήθελα τα δίδυμα να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον με ψέματα, ή να νομίζουν πως είναι κακό το να είσαι gay”, συμπλήρωσε.

πηγή




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!