Destinations: XLsior Mykonos 2013

10/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

XLsior Surprise! Μέσα στα 4 μόλις χρόνια παρουσίας του το XLsior Mykonos κατάφερε να γίνει ένα από τα must attend events της παγκόσμιας gay – και όχι μόνο – σκηνής. Συνδυάζοντας ιδανικά τη μοναδική ομορφιά της Μυκόνου, τον καυτό ήλιο της Μεσογείου, τα γαλανά νερά του Αιγαίου με κορυφαίους καλλιτέχνες, διαρκή happenings, άρτια οργάνωση και exclusive guests, το κορυφαίο καλοκαιρινό event προσελκύει 30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο! Στα συνεργαζόμενα gay-friendly ξενοδοχεία διαμένουν sexy αγόρια από κάθε γωνιά της Γης, έτοιμοι να μάθουν περισσότερα για την Ελληνική φιλοξενία, τον σπουδαίο ιστορικό πολιτισμό, μα και τα προσόντα των Ελλήνων, που κρατούν το ηθικό τους ψηλά, παρά την κρίση.

Όπως κάθε χρόνο, το XLsior Mykonos προσφέρει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα, προαγοράζοντας το πάσο σας για τα μοναδικά του event! Με τουλάχιστον €80 λιγότερα από τις τιμές στις εισόδους, το απλό πάσο, σάς δίνει τη δυνατότητα να προσπεράσετε τις τεράστιες ουρές εισόδου και να εισέλθετε απευθείας στη διασκέδαση! Το VIP πάσο θα σας καθίσει μαζί με τους DJ, θα σας γνωρίσει μερικούς από τους πλέον ενδιαφέροντες επισκέπτες, θα σας δώσει πρόσβαση σε όλους τους VIP χώρους και θα σας χαρίσει και το συλλεκτικό t-shirt της φετινής διοργάνωσης!

Το πρόγραμμα φέτος υπόσχεται χορό, διασκέδαση και γνωριμίες από 21/8 έως και 25/8, με DJs όπως MANUEL DE DIEGO, DJ PAULO, BRETT HENRICHSEN, DANI TORO αλλά και ο ανεπανάληπτος OFFER NISSIM. Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα βασικά, αντηλιακό και το πιο καυτό σας μαγιό, αφού το XLsior Mykonos είναι η καλύτερη ευκαιρία να επιδείξετε τα αποτελέσματα της εντατικής γυμναστικής σας και της μακράς ηλιοθεραπείας σας. Αν τα pre-parties σε όλο τον κόσμο είναι κάποια ένδειξη, το φετινό φεστιβάλ στη Μύκονο θα είναι το καλύτεροever! Bonus this year? Η exclusive συνέχεια, το XLsior Santorini! Ένα Luxury Gay Festival στη μοναδική Σαντορίνη για 100 μόλις άτομα.

21 – 25 August, Mykonos, www.xlsiorfestival.com 

 Facebook Page I YouTube




Δες και αυτό!