Πετάξτε με Air France για Παρίσι, 7 φορές την ημέρα…με προσφορές

03/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Air France, εγκαινιάζει το ανανεωμένο καλοκαιρινό της πρόγραμμα πτήσεων, από Αθήνα. Πετάξτε για Παρίσι και από εκεί για οποιαδήποτε πόλη του πλανήτη, με 7 καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς Παρίσι.

Με 183 προορισμούς σε 98 χώρες, η Air France, μέλος της SkyΤeam, προσφέρει από τα αεροδρόμια του Παρισιού ( Paris-Charles de Gaulle ) και του Άμστερνταμ ( Amsterdam-Schiphol ) πάνω από 33.000 αντοποκρίσεις την εβδομάδα, με λιγότερο από δύο ώρες αναμονή. Η Air France με την θυγατρική της KLM σας προσφέρουν πάνω από 248 προορισμούς παγκοσμίως σε 106 χώρες, κάνοντας την Air France-KLM μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Η SkyTeam είναι μια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών στην οποία ανήκει η Air France-KLM με 889 προορισμούς πτήσεων παγκοσμίως.

Η νέα καμπίνα του Α320, διαθέτει νέο σχεδιασμό και προσφέρει την άνεση που έχετε ανάγκη κατά τη διάρκεια της πτήσης, με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό της.

Επιπλέον, η Air France προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Παρίσι, από 148 €, για κρατήσεις πριν τις 4 Απριλίου 2011 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 2 μέχρι 29 Μαΐου 2011 στις πτήσεις AF1333-AF1332, AF1733-AF1732, AF1933-AF1932.

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις www.airfrance.gr

Το άρθρο αυτό περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!