LOVE IN ATHENS FILM FESTIVAL

25/06/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Love in Athens Film Festival συναντάται με το αθηναϊκό κοινό και οι καλύτερες ταινίες του διαγωνιστικού του τμήματος θα βραβευτούν σε μια ξεχωριστή βραδιά την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206). Μέγας χορηγός του Love in Athens Film Festival είναι τα Novacinema, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα που εδώ και 12 χρόνια υποστηρίζει τους Έλληνες δημιουργούς, συμμετέχοντας σε 120 συμπαραγωγές.

Το Love in Athens Film Festival φιλοξενεί έντεκα ταινίες μικρού μήκους -η καθεμία αποτελεί μία ξεχωριστή ιστορία για την Αθήνα και τους ανθρώπους της. Δύο από τις ταινίες έχουν τεθεί εκτός του διαγωνιστικού μέρους, ενώ οι υπόλοιπες εννέα διεκδικούν το Novacinema Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο, αλλά και το Μιχάλης Κακογιάννης Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, που θεσπίζεται από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στη μνήμη του ιδρυτή του και συνοδεύεται επίσης από χρηματικό έπαθλο. 

Η τελετή απονομής στις 2 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα με τους Minor Project. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες στον Κινηματογράφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 2 και 3 Ιουλίου (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr).

Οι ταινίες που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα είναι: «Αρρυθμία» του Δημήτρη Συλβέστρο, «Διαίρεση» του Χρήστου Μασσαλά, «Night Drives» των Ρωμανού Αργυρόπουλου – Ιωάννου και Κωνσταντίνου Σταγκίκα, «Ο επισκέπτης»του Δημήτρη Διακουμόπουλου, «Τρένα» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Στ΄ Αλήθεια» του Κωνσταντίνου Φραγκούλη, «Ήρθες όταν εγώ δεν σε περίμενα» του Κωνσταντίνου Καραμαγγιώλη, «Stamped» των Αθανασία Μιχοπούλου και Χρήστου Καράμπελα και «Ξυπνήσαμε» του Γιάννη Μπερερή. Εκτός συναγωνισμού είναι οι ταινίες: «Έρωτας στο Πάρκο» του Βαγγέλη Λαΐνακαι «Alphabet» του Θεοδώρου Ποπέσκου.

Η πρωτοβουλία για το Love in Athens Film Festival ανήκει στην M media ΑΕ (Metropolis, Μstories, M Report, M.app), στο πλαίσιο των δράσεών της για τον σύγχρονο αστικό πολιτισμό και την πόλη. Το Love in Athens Film Festival έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και την Feelgood Entertainment.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!