Fashion : Ξεχωρίστε με Rivieras

21/06/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Έχουν κατακτήσει το Παρίσι, την Κυανή ακτή και όλα τα μοδάτα μέρη του πλανήτη. Το καλοκαίρι θα τα δείτε σε όλα μας τα νησιά και ειδικά στα νησιά με άνδρες που ξέρουν να ξεχωρίζουν με στυλ.

Ο λόγος για τα παπούτσια rivieras τα οποία μπορεί να δει κανείς πλέον στα πόδια κάθε μοδάτου άνδρα.

Πρόσφατα στο Παρίσι, στο Μιλάνο και μετά στη Γερμανία, είδαμε νεαρούς άνδρες να τα φορούν και να ξεχωρίζουν με αυτά τα παπούτσια. Το τμήμα μόδας τα αναζήτησε και τα αγάπησε και επέλεξε όπως πάντα να σας τα παρουσιάσει, ώστε να ξεχωρίσετε και εσείς.

Σε απίστευτα χρώματα και σχέδια και με πολύ καλές τιμές, μπορείτε να τα αγοράσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας (http://rivieras-shoes.eu ) μιας και ακόμα στην Ελλάδα δεν τα έχει πάρει είδηση κάποιος εισαγωγέας ή μεγάλο κατάστημα.

Και όταν θα έχουν γίνει μόδα, θα μπορείτε να πείτε ότι τα γνωρίσατε μέσα από το αγαπημένο σας περιοδικό !

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!