Η εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro θα διαδηλώσει στην κηδεία της Elizabeth Taylor

25/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro, με την ανακοίνωση του θανάτου της Elizabeth Taylor, ανακοίνωσε ότι θα διαδηλώσει στην κηδεία της.

Η Elizabeth Taylor ήταν γνωστή υποστηρικτής των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων και ακτιβίστρια του AIDS. Η εκκλησία των βαπτιστών του Westboro είναι γνωστή για τη ρητωρική μίσους της καθώς και για τις διαδηλώσεις της κυρίως σε κηδείες είτε ΛΟΑΤ ατόμων ή υποστηρικτών των ΛΟΑΤ δικαωμάτων.

Η κόρη του ιδρυτή της εκκλησίας, Margie Phelps, ανέβασε με την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιού και ακριβίστριας μήνυμα στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων : “Αυτή [η Taylor] ήταν μια περύφανη πόρνη ! Τώρα είναι στην κόλαση. Τέλος.”

Διαβάστε το άρθρο μας Η.Π.Α : Το Ανώτατο δικαστήριο επιτρέπει τις διαδηλώσεις των “God Hates Fags” 

Διαβάστε το άρθρο μας Elizabeth Taylor « Η ζωή μου είναι όσοι ζουν με τον HIV/AIDS »

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!