Ο Daniel Radcliffe θα βραβευτεί για τη προσφορά του στη ΛΟΑΤ κοινότητα

22/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Daniel Radcliffe θα βραβευτεί για την προσφορά του στη ΛΟΑΤ κοινότητα.

Ο 21 ετών ηθοποιός του Harry Potter θα λάβει το βραβείο HERO για τη στήριξη την οποία προσέφερε στο The Trevor Project. Ειδικότερα, ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά για την οργάνωση και έχει προσφέρει μεγάλα ποσά για να την υποστηρίξει.

Ο Radcliffe δήλωσε μετά την ανακοίνωση του βραβείου ” Αυτό είναι φανταστικό. Το γεγονός ότι θεωρούν σημαντικό το ότι έχω κάνει για το Trevor Project σημαντικό, με τιμά “.

“Ο κόσμος που κάνει σημαντικό έργο είναι οι ήρωες που απαντούν 24 ώρες την ημέρα στα τηλεφωνικά κέντρα της οργάνωσης. Πιστέυω πως από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα, αυτό ήταν από τα σημαντικότερα.”

Ο ηθοποιός θα παραλάβει το βραβείο σε ειδική τελετή τον Ιούνιο του 2011.

Ο Radcliffe, ο οποίος είναι στρείτ, έχει δηλώσει πολλές φορές τη στήριξη του προς τη ΛΟΑΤ κοινότητα και έχει απαντήσει στις φήμες σχετικές με τη σεξουαλικότητα του ότι του είναι αδιάφορο τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν.

Πηγή : Pink News

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!