Ανακαλύψτε «Ερωτογενείς Ζώνες» στο Θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης

22/03/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση


Τρία διαμερίσματα, σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου. Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν ναι επικοινωνήσουν… να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο…Παρελθόν… παρόν… μέλλον… όλα μπλέκονται… γίνονται ένα διάφανο κουβάρι που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί… να κλείσει το χθες, να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό.. ίσως καλύτερο.Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα, η Άλισον, ο Τομ, η Λέσλυ, ο Άντριου και ο Μάικλ παίζουν ο καθένας το δικό του σημαντικό ρόλο… χρωματίζουν την ιστορία τους με τα δικά τους πινέλα.Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά-σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη, για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα. Σίγουρα αλλιώτικη από τη χτεσινή. Γιατί οι ζώνες… υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις… Ερωτογενείς Ζώνες!

 

Το έργο παρουσιάζεται στο θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης» σε απόδοση Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, σκηνικά – κοστούμια Ηλία Γραμματικού, μουσική Χρήστου Γκουγκούμα χορογραφία – κινησιολογία Μυρτώς Παπαδοπούλου και φωτισμούς Χριστίνας Θανάσουλα.

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Βιργινία Αποστολοπούλου, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Μανώλης Ιμπραημάκης, Γιώργης Κοντοπόδης, Γωγώ Ψαρρά.

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ: Ιλισίων 21 και Κερασούντος, Ιλίσια

Τηλέφωνο – Fax: 2155001300, 2117055107

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο βραδινή στις 21: 30, Τετάρτη (λαϊκή) και Κυριακή απογευματινή στις 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό – λαϊκή απογευματινή)

Μέσα μεταφοράς στο θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης: Λεωφορεία 608, 622, 235 (στάση ΕΥΔΑΠ) – 550, Α5 (στάση Μέγαρο μουσικής) – Μετρό στάση Μέγαρο Μουσικής.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!