Mobile site για όλους από το gaydar

29/04/2013
antivirus magazine διαφήμιση

θέλεις να βλέπεις όλες τις φωτογραφίες στο κινητό σου χωρίς περιττές λογοκρισίες; Σου τη σπάει να ανεβάζεις την φωτογραφία σου και να μην εμφανίζεται γιατί δείχνεις περισσότερα από αυτά που επιτρέπονται; Το gaydar δουλεύει για σένα και ετοίμασε ένα mobile site που μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όποιο κινητό θες χωρίς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή. 

 Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το internet και ένα προφίλ (αν ακόμα δεν έχεις) και είσαι έτοιμος να περάσεις τις καλύτερες στιγμές σου παρέα με πάνω από 6 εκατομμύρια άντρες όπου και αν βρίσκεσαι.

Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη στους πιο κοντινούς σας… ίσως να μην τους βλέπετε και τόσο πολύ από αυτή την άνοιξη. Με το λανσάρισμα της mobile ιστοσελίδας μας θα μπορείτε να κάνετε νέους φίλους όπου κι αν βρίσκεστε, ότι και αν ψάχνετε. Μπες τώρα από το κινητό σου στο m.gaydar.net.

Με το νέο αυτό Mobile site μπορείς να κάνεις τα πάντα και από παντού: chat, να κανονίσεις ραντεβού μέχρι και πιο Hot καταστάσεις με το νέο Find Him. Θα έχεις απεριόριστη πρόσβαση σε εικόνες υψηλής ποιότητας χωρίς λογοκρισία και τα καινούργια προφίλ απεριόριστες λειτουργίες μέχρι τις 25/05/13.

Είναι συμβατό με όλα τα smartphones όπως iPhone και Android αλλά και τηλέφωνα με μικρότερες οθόνες.

Πάρε βαθιές ανάσες και ξεκίνησε το m.gaydar.net

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!