Kelly Kaltsi rocks @ The Apartment Athens Club

27/04/2013
antivirus magazine διαφήμιση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Kelly Kaltsi παρουσιάζει στο Apartment Athens Club σε συνεργασία με τον DJ GSP αυτό που χρόνια γίνεται στα clubs της Ευρώπης. Κάθε Σάββατο λοιπόν και πάντα εναρμονισμένη με τις μοναδικές θεματικές βραδιές που ετοιμάζει η ομάδα του Apartment, η Kelly κάνει κάθε φορά ένα καινούριο και μοναδικό live pa perfomance με house κομμάτια που επιμελείται η ίδια μαζί με τον resident DJ GSP.
Εμείς μιλήσαμε με την Kelly που μας εξήγησε πως προέκυψε η συγκεκριμένη συνεργασία:
” Με τον Γιώργο Σπηλιόπουλο (DJ GSP) γνωριζόμασταν από παλιά και είχαμε συνεργαστεί και αρκετές φορές. Όταν λοιπόν έστηναν το show στο Apartment, ο Γιώργος μου πρότεινε αυτό που κάνουμε κάθε Σάββατο και το βρήκα πιο τρελό και διαφορετικό από ότι είχα κάνει μέχρι τώρα και είπα αμέσως το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη”.
Οι εμφανίσεις της Κelly αποτελούν κάτι τελείως φρέσκο και διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα του clubing και η ίδια δείχνει να το διασκεδάζει και να το χαίρεται πιο πολύ από τον καθένα:
” Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα με πολύ τρελές και φρέσκες ιδέες που συνεργαζόμαστε άψογα και έτσι αυτό που παρουσιάζουμε και μαζί με τα παιδιά που χορεύουν είναι κάτι που πρώτα το ευχαριστιόμαστε εμείς και για αυτό θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει και την αγάπη των ανθρώπων που έρχονται”.
Εκτός όμως από το live pa perfomance η Kelly έχει πειραματιστεί και με πιο θεατρικές εμφανίσεις όπως ήταν η βραδιά Cabaret, που ουσιαστικά κατάφερε και με την βοήθεια επαγγελματιών χορευτών να ζωντανέψουν πάνω στην σκηνή το Βερολινέζικο Cabaret του μεσοπολέμου.:+
 ”Εκείνη η βραδιά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που είχα παρουσιάσει μέχρι τότε. Είχε σκηνοθεσία, σκηνικά και χορογραφίες. Για το αποτέλεσμα κάναμε πολλές πρόβες και είμαι πολύ χαρούμενη που παρουσιάσαμε ένα άρτιο θέαμα για το οποίο ο κόσμος μόνο τα καλύτερα είχε να πει. Το καλό με το Αpartment είναι ότι με εμπιστεύονται απόλυτα και μου δίνουν το ελεύθερο να εκφραστώ όπως ακριβώς θέλω”
Και σε μια Αθήνα που περνά δύσκολα και που η διασκέδαση έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν η Κelly καταφέρνει σταθερά να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που κάθε Σάββατο επιλέγει το Aparment για να διασκεδάσει:
”Είναι μια ομαδική δουλειά και μέρος στην επιτυχία έχει κάθε άνθρωπος που δουλεύει στο μαγαζί. Οι καλές δουλειές δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα ενός μόνο ανθρώπου αλλά αποτέλεσμα μιας δεμένης ομάδας”.
Εκείνο που ίσως κάνει την Kelly ακόμα πιο αγαπητή είναι και το γεγονός ότι μόλις τελειώσει την εμφάνιση της κατεβαίνει στον κόσμο μιλάει μαζί τους, χορεύει μαζί τους και γίνεται μέρος της μεγάλης παρέας.
”Ειδικά στις μέρες μας θεωρώ ότι ο κόσμος εκτιμά πολύ όταν νιώθει ότι είναι μέρος της ομάδας ότι μπορεί να μιλήσει μαζί μας, να μας κάνει τυχόν παρατηρήσεις, τις οποίες πάντα λαμβάνω υπόψη μου. Πολλές φορές μου προτείνουν και θέματα για το επόμενο Σάββατο και μερικά από αυτά τα έχουμε υλοποιήσει”.



Δες και αυτό!