Άφησε το χαμόγελο σου, να μιλήσει για σένα.

24/04/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα αστραφτερό χαμόγελο είναι πάντα κάτι που προσέχεις στις συναναστροφές σου με φίλους και γνωστούς και πολλές φορές κλέβει τις εντυπώσεις σε μία παρέα. Δεν είναι δύσκολο να το αποκτήσεις αρκεί να έχεις σύμμαχο σου απλά και οικονομικά προϊόντα που θα το διατηρήσουν «Ζωντανό» και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δεν χρειάζεται να σπαταλάς, τον χρόνο και τα χρήματα σου για να βρεις τον τρόπο που θα έχεις καθαρά και λευκά δόντια. Αρκεί μονάχα να εμπιστευτείς την σειρά στοματικής περιποίησης Pearl Drops που χρόνια προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα. Είναι ειδικό στην λεύκανση των δοντιών και διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα του είναι αποτελεσματικά χωρίς να προκαλούν βλάβες ή ευαισθησίες στα δόντια και τα ούλα σου.

Το Pearl Drops προστατεύει από την τερηδόνα και καταπολεμά ταυτόχρονα την πλάκα. Η υγιεινή του στόματός σου θα πρέπει να είναι στο πρόγραμμα της καθημερινής σου ρουτίνας για να μπορεί το χαμόγελό σου να μιλάει από μόνο του.

Εμείς σου προτείνουμε τρία προϊόντα για απαλή και αποτελεσματική λεύκανση των δοντιών σου:

EveryDayWhite

Καθημερινή φροντίδα για υπέροχο λευκότερο χαμόγελο με δροσερή γεύση μέντας και προστασία από την πέτρα.

Καθαρίζει και λευκαίνει απαλά τα δόντια προσφέροντάς πολλούς λόγους για να χαμογελάς καθημερινά.

Για την καλύτερη αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας, απλά εφάρμοσε δύο φορές την ημέρα. Στήριξε τη φιάλη στο καπάκι, ώστε να μην χάσεις ούτε μία ευκαιρία για υπέροχο χαμόγελο.

 

ProWhite

Μπορείς να το χρησιμοποιείς άφοβα, σε καθημερινή βάση, για να απομακρύνεις λεκέδες που προκαλούνται από τσάι, καφέ, κόκκινο κρασί ακόμη και από το κάπνισμα, επαναφέροντάς τη φυσική λάμψη και το λευκό χρώμα των δοντιών σου.

Περιέχει ένα κλινικά αποδεδειγμένο επαγγελματικό συστατικό, τον Περλίτη, που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την αποτελεσματική, αλλά ασφαλή λεύκανση των δοντιών, απομακρύνοντας τους πιο επίμονους λεκέδες αλλά και την πλάκα.

 

Nourish & Protect

Τώρα, τα ευαίσθητα δόντια μπορούν να έχουν υπέροχο λευκό χρώμα με την προστατευτική σύνθεση, που φροντίζει και λευκαίνει απαλά τα ευαίσθητα δόντια. Η μοναδική του σύνθεσή, περιέχει την επαναστατική τεχνολογία Liquid Calcium και συντελεί στην αποκατάσταση του φυσικού λευκού χρώματος των ευαίσθητων δοντιών.

 

 

 Κέρδισε και εσύ ένα gift sets απο τα Pearl Drops! 

Το περιοδικό Antivirus μαζί με το Pearl Drops σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε 10 gift sets με προϊόντα από την νέα του σειρά. Κάθε gift set περιλαμβάνει το Every Day White, το Pro-White και το Nourish & Protect.

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κάνεις Like στο άρθρο παρακάτω και στην συνέχεια στα comments κάνεις tag την σελίδα του Antivirus magazine στο facebook (@antivirus magazine)

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2013. Η κλήρωση των δέκα τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 06 Μαΐου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο profile τους.




Δες και αυτό!