The KNLs : Ένα νέο brand το οποίο αξίζει να γνωρίζετε

18/03/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Τόσο καιρό το τμήμα μόδας λαμβάνει e-mail γιατί σπάνια αναφερόμαστε στη γυναικεία μόδα. Βεβαίως υπάρχουν πολλά έντυπα στα οποία μια γυναίκα μπορεί να πληροφορηθεί για τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Στο τμήμα μόδας και ομορφιάς του antivirus μας αρέσει να ψάχνουμε το ξεχωριστό, το σπάνιο και ειδικά να σας παρουσιάζουμε πρώτοι αυτό το οποίο θα βλέπετε μετά παντού. Ας μιλήσουμε λίγο για έναν οίκο μόδας, ένα design δίδυμο το οποίο το τμήμα μόδας του antivirus έχει αγαπήσει και το οποίο κάνει δυναμικά την είσοδο του στον χώρο της μόδας.

Η εταιρεία The KNLs είναι μια νεανική και δυναμική εταιρεία την οποία στο επόμενο διάστημα θα ακούσετε συχνά και παντού και επέλεξα να σας την παρουσιάσω ώστε να μη λέτε ότι δε σας κρατάω ενήμερους και ενήμερες.

Οι The KNLs μας παρουσιάζουν ολοκληρωμένες προτάσεις με ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ για την άνοιξη/καλοκαίρι 2013. Το design είναι διαχρονικό και σύγχρονο ταυτόχρονα, γεμάτο θηλυκότητα ενώ οι καθαρές γεωμετρικές κοπές και να έντονα χρώματα με τα αρίστης ποιότητας υλικά κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Στην παρουσίαση της πρώτης collection το τμήμα μόδας του antivirus αγάπησε το σχεδιαστικό δίδυμο και μεταξύ άλλων το timeless Charlotte jacket με τοSerina palazzo σε off white απόχρωση!

Αυτό το οποίο θα κάνει να ξεχωρίσουν οι The KNLs , εκτός από το υπέροχο timeless design τους και τα αρίστης ποιότητας υλικά τα οποία επιλέγουν, είναι οι μινιμαλιστικές γεωμετρικές κοπές, τα χρώματα, το λιτό αλλά γεμάτο ενδιαφέρον σχέδιο, αυτά όλα τα οποία η σύγχρονη γυναίκα ( και όχι μόνο…) αναζητά και οι The KNLs προσφέρουν. Ξεχωρίζουν γιατί το προϊόν μπορεί να είναι ελληνικής κατασκευής και σχεδιασμού αλλά ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις, δημιουργώντας τάσεις και όχι αντιγράφοντας. Πρόκειται για ένα σχεδιαστικό δίδυμο το οποίο γνωρίζει τη μόδα και με την έμπειρη ομάδα η οποία στελεχώνει τον οίκο το μόνο σίγουρο είναι θα συζητηθούν στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Γνωρίζουν τη μόδα, τη ζουν και “νιώθουν” τις τάσεις νωρίτερα από πολύ κόσμο.

Δημιουργίες της εταιρείας μπορείτε να δείτε στη σελίδα τους στο facebook. Κάντε και ένα like και στηρίξτε μια νέα Ελληνική εταιρεία και ειδικά ένα νεανικό σχεδιαστικό δίδυμο, το οποίο το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί πολύ για τις δημιουργίες του αλλά και το σχεδιαστικό του ταλέντο. Στο τμήμα μόδας του antivirus είμαστε απλά ενθουσιασμένοι με τη δουλειά τους.

 

 

   

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!