Η Bonnie Tyler θα εκπροσωπήσει το Ην. Βασίλειο!

antivirus magazine διαφήμιση

Η είδηση-βόμβα έσκασε τα ξημερώματα από τη Mirror και την DailyMail για να την επιβαβαιώσει πρωί πρωί το ίδιο το BBC: η 61 ετών Bonnie Tyler θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι “Believe In Me” θέτοντας (για πολλούς) σοβαρή πλέον υποψηφιότητα για τη νίκη.

Η Ουαλή τραγουδίστρια δήλωσε το πρωί στους δημοσιογράφους ότι ειναι τιμή για την ίδια να εκπροσωπήσει τη Μεγαλή Βρετανία στο διαγωνισμό. Δείτε την εμφάνιση της Bonnie Tyler, στην οποία ερμηνεύει live και με ορχήστρα το τραγούδι σε event στη Γερμανία.

Η 61χρονη ερμηνεύτρια έγινε διάσημη το 1983 με το «Total Eclipse οf the Heart».

Από το 1959 μέχρι σήμερα η Βρετανία έχει κερδίσει συνολικά πέντε φορές στον διαγωνισμό. Στην περσινή διοργάνωση η Βρετανία κατέλαβε την προτελευταία θέση, με μόλις 12 βαθμούς.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!