Νότης Σφακιανάκης: σεξισμός, ρατσισμός και… χρυσή καδένα

27/02/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

του Τέλη Ράπτη

Ξαναχτύπησε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης με τις προκλητικές δηλώσεις του, χτές το βράδυ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “Όλα Μπάχαλο Φέτος”. Ο ερμηνευτής-εκτελεστής μας απάντησε (επιστημονικά πάντα) πως και γιατί υπάρχουν αδερφές…

Ναι κυρίες μου, υπάρχει απάντηση: για όλα φταίνε τα περιοδικά! Για την ακρίβεια, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι “φταίνε τα περιοδικά και όσοι είχαν διαπαιδαγωγήσει αρκετές γενεές, ιδικά τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη διαδικασία: γίνε πόρνη για να αρέσεις και να ‘κονομήσεις και γίνε gay γιατί είναι της μόδας” και συμπληρώνει λέγοντας ότι “με ενοχλεί τη στιγμή που ένας άνθρωπος γεννήθηκε αρσενικός, (…) να βγαίνει φωναχτά, σαν τη φτερού στην πλάκα. Ε, όχι! Και ο Χατζηδάκις ομοφυλόφιλος ήταν. Βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;”

Μα πόσες φορές ακόμα θα ακούσω στη ζωή μου το ανεκδιήγητο “δε με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να το δείχνεις κιόλας”; Βέβαια, θα μου πεις, τι περίμενες πουλάκι μου από έναν “ματσό” χουντικό και φιλοβασιλικό χρυσαυγίτη όπως ο Σφακιανάκης; Η αλήθεια είναι τίποτε άλλο από μισογυνισμό, φαλοκρατισμό και επίκληση στην “πουτανιά”.

Και αν χρειάζεται να ψάξεις για απάντηση, μη πας μακριά. Υπάρχει γραμμένη σε έναν τοίχο της Αθήνας:

“Ο αετός πριν πεθάνει μου είπε πως είσαι φασισταριό μεγάλο”.

Δε θα μπορούσα να κλείσω αλλιώς, παρά μόνο με το δημόσιο coming out του ίδιου του Μάνου Χατζιδάκι:

“Λένε πως οι καλλιτέχνες είναι είτε κομμουνιστές είτε ομοφυλόφιλοι. Εγώ πάντως δεν είμαι κομμουνιστής…”

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!