Μόνος ή με ζευγάρι ακόμα και 3some από το FCUK

12/02/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Το FCUK παίρνει στα σοβαρά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και για τον λόγο αυτό ετοίμασε κάτι μοναδικό για όλα τα γούστα.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος πέφτει Πέμπτη αλλά αν έχεις το παράπονο ότι ποτέ δεν την γιόρτασες με το άλλο σου μισό κανένα πρόβλημα. Ο Edji da Silva θα αντικαταστήσει το κενό στην καρδία σου αφού ο ίδιος μέσα από την αφίσα που κυκλοφόρησε το FCUK μας προσκαλεί όλους λέγοντάς “Athens cum with me”. Οι πικραμένοι και «φρέσκο» χωρισμένοι θα γλυκαθούν μόνοι τους ή με παρέα από τον μπουφέ με φράουλες που θα έχει εκείνη την μέρα και θα είναι ζουμερές.

Φήμες ακόμα αναφέρουν ότι ο Βαλεντίνος (Edji da Silva) έρχεται φέτος πολύ καβαλημένος και είναι μια ευκαιρία να σμίξουμε στα φανερά ή στα κρυφά σημεία του FCUK. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η γιορτή είναι ιδανική για ερωτισμό και σίγουρα θα το δεις και εσύ από κοντά αυτό!

Οδηγίες χρήσης για 14/2/13: Η είσοδός ξεκινάει από τις 21:00 και για μία ώρα το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ, ενώ από τις 22:00 και μετά το εισιτήριο θα έχει 8 ευρώ. Στις 23:00 θα κλείσουν οι πόρτες για την είσοδό και θα επιτρέπετε μόνο η έξοδός (αν θέλει κανείς να φύγει). Ο χώρος θα είναι ανοικτός έως τις 03:00 τα ξημερώματα για κάθε λογής εξερεύνηση. Προσοχή στην αμφίεση σας γιατί υπάρχει αυστηρό dress code που περιλαμβάνει μόνο Underwear & Jockstrap. Αν δεν έχετε εκείνη την στιγμή κάτι από τα 2 μαζί σας έχει το shop του FCUK! Το κατάστημα παρέχει free ντουλάπια για την αποθήκευσή των ενδυμάτων σας.

Μία μέρα μετά την γιορτή αυτή το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αφού ο πρώην Βαλεντίνος θα συναντήσει ένα ζευγάρι που θέλει συντροφιά.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το ζεύγος Mark Metzger και Troy Daniels που κατοικούν στο Βερολίνο αποφάσισαν ότι χρειάζονται επιπλέον συντροφιά και εκεί είναι που βοηθάει ο πρώην Βαλεντίνος Edji da Silva.

Για τον λόγο αυτό ταξιδεύουν ως την Αθήναγια να συναντήσουν στην σκηνή του FCUK την απόλαυση και τον αισθησιασμό που αναζητούν μέσα από ένα καυτό Live 3some.

Άλλωστε δεν έχουν να κρύψουν κάτι αφού έχουν open σχέση και απολαμβάνουν την συντροφιά άλλων αντρών παρέα. Θα μου πεις «θα το κάνουν μπροστά στον κόσμο και οι 3 τους;».

Η Απάντηση είναι ΝΑΙ και σίγουρα θα είναι κάτι μοναδικό να παρακολουθήσεις ένα real ζευγάρι παρέα με ένα φίλο τους να εξερευνούν μαζί τα μυστικά της απόλαυσης.

Οδηγίες χρήσης για 16/2/13: Η είσοδός ξεκινάει από τις 21:00 και το εισιτήριο θα είναι 15 ευρώ ο χώρος θα είναι ανοικτός έως τις 06:00 το πρωί για κάθε χρήση.

Οι δύο βραδιές 14/02 και 16/02 υποστηρίζονται από το www.gaydar.gr και τα Trojan.

FCUK (map), ΚΕΛΕΟΥ 3 ΑΘΗΝΑ ,Μετρο Κεραμεικος




Δες και αυτό!