Κέρδισε το γούρι του 2013 από την συλλογή του Maximos Jewellery και το περιοδικό Antivirus

17/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Κάθε νέα χρονιά είναι ένα ακόμα αστέρι που φωτίζει το σκοτάδι. Το 13 έχει έντονο συμβολισμό. Θεωρείται όμως και ένας από τους πρώτους αριθμούς της χαράς, ενώ κατά τον Πυθαγόρα συμβολίζει τις 13 ακτίνες της δημιουργίας. H εταιρεία Maximos Jewellery and Objects of Art σε συνεργασία με το περιοδικό Antivirus προσφέρουν σε 3 τυχερούς το γούρι του 2013.

Τα 3 γούρια που κληρώνουμε είναι τα ασημένια βραχιόλια σε τρεις εκδοχές, ροζ χρύσωμα, λευκό ή μαύρο πλατίνωμα με 13 ζιργκόν. πλεγμένα με μαύρο κορδόνι.

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κάνεις Like στο άρθρο παρακάτω και στην συνέχεια κάνεις στα comments tag την σελίδα του Antivirus magazine και του Maximos Jewellery and Objects of Art.

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 23:59. Η κλήρωση των τριών τυχερών θα γίνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 στα γραφεία του περιοδικού antivirus. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν από την σελίδα μας στο facebook. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες εκπληρούν όλες τις παραπάνω ενέργειες (like & tags).

Μaximos Γουρι 2013

Το γούρι του Μάξιμου για το 2013 είναι ένα αστέρι που περιβάλλεται από φως. Βγαίνει σε δύο σχέδια, ως βραχιόλι ή μενταγιόν, σε χρυσό και ασήμι. Η χρυσή εκδοχή με 14 καράτια, σε ροζ χρυσό, λευκόχρυσο και λευκόχρυσο με μαύρο πλατίνωμα, έχει γύρω της 13 διαμάντια. Η ασημένια εκδοχή έχει ροζ χρύσωμα, λευκό ή μαύρο πλατίνωμα και 13 ζιργκόν.

Η συλλογή του Μάξιμου εκτίθεται στο κοσμηματοπωλειο Αθηνιωτακης, Βουκουρεστιου 20, Αθηνα, τηλ. 210 3631834 και στη boutique του Ξενεδοχείου Μεγάλη Βρετανία, Πλατεια Συντάγματος, Αθήνα, τηλ. 210 3330000

www.maximos.com.gr

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!