Antivirus 47

05/12/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τεύχος 47 – Editorial

Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει, το νέο μας μότο και πήρανε όλοι τους χάρακες. Γενικά οι επιδείξεις είναι πολύ της μόδας. Σε ξύλο, ανδρισμό και γαμήσια, εξαρτάται από ποια γωνία κοιτάς. Το κόλπο είναι πάντα στη γωνία. Και καταλήγουμε με χαλασμένα φερμουάρ και επετείους – να ζήσουμε να τα θυμόμαστε. Και από αυτές –α προπό- αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση με κάτι ηλίθιους που μπήκαν και στη βουλή θα κονομίσουμε μπόλικες και τα ημερολόγιά μας είναι ήδη φορτωμένα. Και τα νοσοκομεία μας και η ανοχή μας το ίδιο.

Δε λέω, σου δίνει μια ασφάλεια να κρύβεσαι σε παραμύθια, σε Χριστούγεννα, σε ντουλάπες και παπλώματα. Ακόμη και σε όνειρα και προβολές ευτυχίας με καθημερινές παραστάσεις σε τοίχους με κοιλιακούς. Όλα χουχουλιάσματα και όλα καλά. Προσωπικά σε αυτές τις περιπτώσεις με τρομάζουν οι ενδιάμεσες διαφημίσεις. Ή αυτό που αλλιώς το λέμε ζωή και ξαφνικά σε νιώθεις λίγο κομπάρσο σε κουβέρτα. Σικ.

Οκ μπορεί λίγο να βραχείς. Μπορεί να ξεβολευτείς ή να μην ερωτευτείς, ή να χαθείς. Μπορεί να φτάσεις μέχρι το χαλάκι ή ένα ξένο μπάνιο –δεν έχω ιδέα πως βρέθηκες εκεί-. Μπορεί και να μαλακίζεσαι και χρόνια μέχρι να πάρεις την αναπνοή πριν κουνηθείς.

Σε κάθε περίπτωση η προβολή είναι δική σου και σου αφήνει ότι ρολάκι θες. Και το κυριότερο, μια υποψία ελπίδας. To μόνο της όριο είναι απλά η φαντασία.

 

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

ΥΓ: Μπαίνοντας στον 10ο χρόνο κυκλοφορίας μας ανανεωνόμαστε, προσπαθούμε να αγκαλιάσουμε ολόκληρη την κοινότητα και μαζί να συνεχίσουμε προς το μέλλον με ότι πιο θετικό και όμορφο έχουμε, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε περιττό.

To Antivirus Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου είναι πλέον διαθέσιμο! 47 τεύχη και μια και μπαίνουμε στον 10 χρόνο μας είπαμε να ρίξουμε ένα σοβαρό επανασχεδιασμό. Το αποτέλεσμα παρακάτω με ύλη πιο πλούσια από ποτέ.

Κεντρικό αφιέρωμα στον Helmut Newton με αφορμή την έκθεση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Δε θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα στον HIV, όχι τόσο για τον ίδιο τον ιο και τρόπους πρόληψης αλλά κυρίως για το στίγμα. Και συνέντευξη στην Skin, την ανοιχτά λεσβία τραγουδίστρια του brit συγκροτήματος των 90’s που ξανάσμιξαν, “Skunk Anansie”.

Υπέροχα άρθρα το “Άσε μας κουκλίτσα μου” και φυσικά το Gay guide for a queer guy.

Πολλές νέες στήλες, νέα κατηγορία στυλ και φυσικά η κλασική μας πλέον φωτογράφιση μόδας.

Εnjoy!

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!