Ένα μεθυσμένο Δεκέμβρη στο 5 παρακαλώ!

05/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Αποφάσισα να ζήσω πιο δυνατά και πιο έντονα από ποτέ. (σκασίλα σου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι) Αφού από τα είκοσι μέχρι τα τριάντα μου δεν κατάφερα και πολλά πράγματα (μπορεί και να απέτυχα σε όλα και να μην το πήρα χαμπάρι) τώρα παίρνω φόρα… φοράω τα αθλητικά μου, καβαλάω το ποδηλατάκι μου και όποιον πάρει ο χάρος. Σιγά μην κρατάω και την ανάσα μου… έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω.

Ο μήνας μπήκε με χαρές, τραγούδια, ποτά και κλαπατσίμπαλα. Τσάμικα, κοψίδια και άγιος ο θεός. Αρχίσαμε από μια πολύ ωραία παράσταση στο θέατρο Παραμυθίας. Μια αμυγδαλιά ανθίζει στη νεκρή γη. Η ζωή του μεγάλου ποιητή Γεώργιου Δροσίνη με την υπογραφή της Τούλας Μπούτου. Σκηνοθεσία Στέλιος Γούτης. Πρωταγωνιστή ο Μανώλης Δεστούνης και ένας μεγάλος θίασος. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.2103457904. Μετά μπουκάραμε στο πανέμορφο ΔΥΑΡΙ που βρίσκεται στην Μεγάλου Αλέξανδρου νούμερο 124 στον Κεραμεικό.2103426710. Έπαιζε το soundtrack του Chicago, το μαγαζί μας άρεσε πολύ, οι οικοδεσπότες πολύ φιλόξενοι και οι τιμές πραγματικά πολύ χαμηλές. Πεταχτήκαμε και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να ακούσουμε live τον Δημήτρη Κοργιαλά στα πλαίσια του τριημέρου που διοργάνωσε ο σύλλογος οροθετικών Ελλάδος Θετική Φωνή.

Άλλο βράδυ βρεθήκαμε στο village για το Αν… του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Αν… έχεις δει τις ταινίες του Woody Allen θα καταλάβεις από μόνος σου δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Είδαμε στο θέατρο Victoria την Φαλακρή Τραγουδίστρια και μας άρεσε πάρα πολύ πήγαμε και στο grand opening του Apartment στο Μεταξουργείο. Πολύ μοδάτο μαγαζί μεγάλο πρόβλημα με το parking.

Το Σύνταγμα δεν το έχουνε στολίσει ακόμα. Πρέπει να κάνω δίαιτα για να μπορώ να φάω στις γιορτές. Ο ανάδρομός Ερμής πήγε στα τσακίδια. Θετική σκέψη, μεγάλο χαμόγελο και καλή καρδιά.

CU!

Υ.Γ Την Πέμπτη 6 του μήνα η συγγραφέας ΜΑΝΙΝΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ θα παρουσιάσει τα βιβλία της Πώς να γράψεις και Ευτυχία στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη στοά. Ώρα 19.00. Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι. 210 6800644




Δες και αυτό!