Κέρδισε διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου από το madmonkey.gr και το avmag.gr

05/11/2012
antivirus magazine διαφήμιση

To Madmonkey.gr και το περιοδικό Antivirus προσφέρουν από ένα πρωτότυπο δώρο σε 5 τυχερούς.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου, την νέα τάση στη διακόσμηση, που έφτασε και μάλιστα έχει «στρογγυλοκαθίσει» σε τοίχους, πόρτες, έπιπλα και οποιασδήποτε φύσεως λεία επιφάνεια.

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κάνε Like στο άρθρο παρακάτω και στην συνέχεια διάλεξε το αυτοκόλλητο που σου αρέσει από τοwww.madmonkey.gr και γράψε τον τίτλο του σαν σχόλιο εδώ με tag την σελίδα του Antivirus magazine στο facebook.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Η κλήρωση των πέντε (5) τυχερών θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν από την σελίδα μας.

Πληροφορίες για το Madmonkey.gr:

Οι παραλλαγές σχεδίων και χρωμάτων σε συνδυασμό με το πλέον χαμηλό κόστος σας δίνουν την δυνατότητα οι ανανεώσεις των χώρων σας, να είναι πολύ πιο συχνές από ότι θα μπορούσατε ποτέ να έχετε φανταστεί, δημιουργώντας διαφορετικά concept κάθε φορά. Δεν υπάρχει περιορισμός επιφανειών, είτε είναι έπιπλο, τοίχος, εξωτερική επιφάνεια αρκεί να είναι καθαρή, στεγνή, λεία και να μην έχει υποστεί βάψιμο προσφάτως. Δεν υπάρχει περιορισμός διαστάσεων είτε είναι η τουαλέτα σας είτε ένας ολόκληρος τοίχος. Επιπλέον δοκιμάστε τα δικά σας σχέδια, διαλέξτε τις διαστάσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Madmonkey. Ανακαλύψτε τη χαμένη χαρά της δημιουργίας ξανά, δίνοντας την προσωπική σας πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας.

Η νέα τάση στη διακόσμηση τοίχων έφτασε και σας περιμένει να δημιουργήσετε.

Oi επιλογές είναι δικές σας για τα υπόλοιπα: αυτοκόλλητα τοίχου Madmonkey.gr.




Δες και αυτό!