Ιταλία : Ο Silvio Berlusconi κατά του gay γάμου

02/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Εάν οι Ιταλοί gays και οι λεσβίες είχαν μια αμελητέα ελπίδα να δουν τα δικαιώματά τους να εξελίσονται τους επόμενους μήνες, ο Silvio Berlusconi τους την κατάστρεψε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Επεμβαίνοντας κατά τη διάρκεια συνεδρίου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου δήλωσε ότι «όσο θα ελέγξουμε αυτήν την χώρα, οι gay ενώσεις δεν θα προσεγγίσουν ποτέ την παραδοσιακή οικογένεια.»

«Όσο θα κυβερνούμε, δε πρόκειται να υπάρξει η δυνατότητα σε ένα άτομο που ζει μόνο του ή σε ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι να υιοθετήσει» πρόσθεσε. Παράλληλα, επέμεινε στην ανάγκη για να υπάρξει μια δημογραφική πολιτική που θα υποκινούσε την αύξηση της γεννητικότητας και θα βοηθούσε τις γυναίκες που επιθυμούν να έχουν παιδιά.

Η αντίδραση των ΛΟΑΤ ενώσεων και των πολιτικών ήταν άμεση. Η Arcigay, η κύρια ιταλική ΛΟΑΤ ένωση, χαρακτήρισε ως ομοφοβικές αυτές τις δηλώσεις χαρακτηρίζοντας επίσης ως «κυνικές». Ο Πρόεδρός της οργάνωσης, Paolo Patanè, δήλωσε «Ο Silvio Berlusconi δεν πρέπει να ψάχνει να ανακατασκευαστεί μια παρθενία στην πλάτη των gays, των λεσβιών και διαφυλικών. Προσπαθεί να συσπηρώσει γύρω του το Καθολικό εκλογικό σώμα αηδιασμένο από μήνες σκανδάλων χρησιμοποιώντας τις ζωές και την αγάπη ομοφυλόφιλων και διαφυλικών προσώπων.»

 

Στο video, μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις αυτές ( στα Ιταλικά ) του Ιταλού πρωθυπουργού, ( στο 11’40 )

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!