Coming Out Stories: Θέληση να υπάρχει

05/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

“Αχ αυτή η μακρινή- πανέμορφη- ξαδέρφη η Νίκη! Ή μήπως η Παπαρίζου; Μήπως ήταν η νταντά μου με το τέλειο πλατύ χαμόγελο; Μπα, όλες μαζί ήταν. Δημοτικόπουλο και μ΄άρεσαν (καταλαβαίνω τώρα ) όλες. Ε, τι να κάνουμε, ωραίες γυναίκες! Τότε, φυσικά δεν το έβλεπα έτσι, αλλά με τα χρόνια μoυ ήρθε τελείως ομαλά. Υπήρχαν κάτι σαχλαμαρίσματα με αγόρια στην παιδική μου ηλικία, στη φάση που μ’ άρεσε κάποιος απλά για να μ΄αρέσει και να ‘χω να λέω στους φίλους μου, μη τυχόν και με περνούσαν για φρικιό που κάθεται όλη μέρα πάνω από κόμιξ.

Τίποτα δεν μου ΄χε κάνει το πασίγνωστο κλικ όμως μέχρι την εφηβεία μου. Ωωωωωωω η Τ. ! Ψηλόλιγνη, χαμογελαστή και καθηγήτρια. Τρελός ενθουσιασμός, θυμάμαι, κι έτσι ήρθε η ώρα να το πω στην κολλητή μου. Χρειάστηκαν 3 ώρες απ’ το τηλέφωνο (έτρεμα από κοντά ), να το πάω γύρω γύρω, ώσπου στο τέλος το πέταξα! Η κολλητή μου το πήρε πολύ ψύχραιμα, μου πε πως είναι εκεί για μένα και δεν το αλλάζει αυτό επειδή μ’ άρεσαν οι γυναίκες (μου πε την επόμενη μέρα πως στεναχωρήθηκε λίγο για τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα έχω να αντιμετωπίσω) . Αρκετό καιρό μετά,καταλαβαίνω πως πέρασα έναν πλατωνικό έρωτα (δεν είχα φανταστεί ούτε να τη φιλάω) και πως δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθούσε. ”

Μαρία, 18, Αθήνα,  Φοιτήτρια

 

(Διαβάστε τη συνέχεια εδώ )

 

Αυτές είναι οι ιστορίες μας, οι ιστορίες σας, για το πώς καταλάβαμε και πώς είπαμε στους άλλους ότι έχουμε διαφορετικές απ τις δικές τους προτιμήσεις. Ότι είμεθα ΛΟΑΤ (LGBTIQ)* βρε αδερφέ! Διαβάστε άφοβα και μοιραστείτε και τη δική σας ιστορία μαζί μας! (αφήνοντας ένα δυο στοιχεία, ηλικία, πόλη και ενασχόληση ασπούμε) Όσοι φίλοι ετερόφυλοι  , είναι ευπρόσδεκτοι να μας πουν τι σκέφτηκαν/ένιωσαν όταν τους είπε κάποιος δικός τους ότι είναι LGBTIQ.

Το mail μας είναι : [email protected]

http://kaimetatiegine.wordpress.com




Δες και αυτό!