Μεγάλος Διαγωνισμός για προσκλήσεις στο Fuerza Bruta Look up στο Badminton

16/09/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με το Θέατρο Badminton δίνουν την δυνατότητα σε δύο (2) αναγνώστες μας να κερδίσουν από μία (1) διπλή πρόσκληση ο καθένας, για μία μοναδική παράσταση στο Fuerza Bruta Look Up.

Οι προσκλήσεις είναι:

για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην παράσταση των 23:30

και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στην παράσταση των 22:00

Πως μπορείτε να λάβετε εύκολα μέρος στον διαγωνισμό με 2 απλές κινήσεις ;

  • κάνεις Like στο άρθρο παρακάτω
  • και στην συνέχεια γράφεις ένα σχόλιο στα comments με tag την σελίδα του Antivirus magazine στο facebook και την ημέρα που επιθυμείς να δεις την παράστασή.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012. O διαγωνισμός διαρκεί από 12-19 Σεπτεμβρίου.
Δες το video της παράστασής
Λίγα λόγια για την παράστασή
FUERZA BRUTA
Look Up
To σώου που αποθεώνεται στη Νέα Υόρκη, τώρα και στην Αθήνα!
Από 22 Σεπτεμβρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις στο BADMINTON

Το Θέατρο Badminton φιλοξενεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο την ανατρεπτική παράσταση Fuerza Bruta, που αποθεώνεται για πέντε συνεχή χρόνια στη Νέα Υόρκη! Το Fuerza Bruta είναι η νέα δημιουργία της ομάδας που μας είχε προσφέρει το De La Guarda, την παράσταση που απόλαυσαν στην Αθήνα το 2006 30.000 θεατές.

Η σκηνή του Θεάτρου Badminton, εκτός από την παράσταση, θα δεχτεί για πρώτη φορά και τους ίδιους τους θεατές (!!!), οι οποίοι όρθιοι θα παρακολουθούν τα δρώμενα κάτω από τον υδάτινο κόσμο του Fuerza Bruta…

Το Fuerza Bruta ανατρέπει ό,τι μέχρι τώρα ξέραμε για το θέατρο, αφού φέρνει τους θεατές στην κυριολεξία στο κέντρο της δράσης. Οι 800 τυχεροί θεατές της κάθε παράστασης δέχονται τέτοια ενέργεια από το σώου, που αναγκαστικά αφήνονται στο μπιτ της μουσικής, πηδούν και χορεύουν στην πιο διαδραστική παράσταση που έγινε ποτέ!

Ξεφεύγοντας από τα όρια του φραστικού λόγου και της θεατρικής συμβατικότητας, το Fuerza Bruta είναι ένα θέαμα στο οποίο οι αλήθειες συγκρούονται και η πραγματικότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι χορευτές τρέχουν ανάμεσα σε τοίχους που κινούνται, προσπαθούν να συναντηθούν τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και διασκεδάζουν χορεύοντας σ’ έναν υδάτινο κόσμο που αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών. Η ασταμάτητη δράση και η κίνηση στον αέρα συνοδεύονται από ένα δυναμικό σάουντρακ με ρυθμικούς ήχους κρουστών και ατμοσφαιρική μουσική.

Λόγω της μοναδικότητας του Fuerza Bruta οι 800 θεατές για κάθε παράσταση στέκονται όρθιοι και όλα τα εισιτήρια είναι γενικής εισόδου.

Διαρκεί 70 λεπτά και για να δείτε το Fuerza Bruta πρέπει:

Να ξέρετε ότι θα είστε όρθιοι για 70 περίπου λεπτά.
Να είστε ντυμένοι σπορ.
Να μη σας ενοχλούν οι ψιχάλες και γενικά το νερό.
Να μη σας ενοχλούν τα φώτα «στρομπ».
Να είστε από 8 ετών και άνω.

Διατίθενται εισιτήρια ανέργων, αξίας 25€ αποκλειστικά από το Box Office του Badminton.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!