Coming out stories: η περίεργη

11/09/2012
antivirus magazine διαφήμιση

” Α.Κ., 21, Αθήνα, φοιτήτρια

Το ότι μου άρεσαν οι γυναίκες το ήξερα από 4 χρονών.. Αλλά ποτέ δεν το παραδέχτηκα στον εαυτό μου.. Το είχα θάψει καλά στο υποσυνείδητό μου, γιατί ήξερα- ή μάλλον η κοινωνία με έμαθε- ότι κάτι τέτοιο είναι ανώμαλο, αφύσικο, μη αποδεκτό, κατακριτέο.. Αλλά εγώ πάντα το ήξερα.. Και όσο περισσότερο το ένιωθα, τόσο περισσότερο το έθαβα..

Στο δημοτικό ήμουν ερωτευμένη με την πρώτη μου δασκάλα.. Αλλά έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν είναι έρωτας, αλλά θαυμασμός.. Τα είχα με ένα αγόρι αλλά χούφτωνα συνέχεια τα κορίτσια της παρέας μου σαν πλάκα.. Όλα έτσι ξεκίνησαν για μένα.. Στα όρια της πλάκας.. Αργότερα, ήμουν το κλασικό αγοροκόριτσο, που μέχρι και η μάνα του το μπέρδευε με αγοράκι.. Έπαιζα ποδόσφαιρο με τα αγόρια, πλακωνόμουν με τα κορίτσια, έπαιζα ξύλο με τους κολλητούς μου με τους οποίους συνεννοούμουν καλύτερα από ό,τι με τα κορίτσια.. Με κούραζαν οι συζητήσεις για το ποια αρέσει σε ποιον, ποιος αρέσει σε ποια, τι ρούχα θα βάλουν κλπ.. Όλοι στο σχολείο με φώναζαν “νταλικέρη” και όποιος τολμούσε να μου πει ότι με γουστάρει έτρωγε κλωτσιές.. Το απολάμβανα.. Αν και ήξερα ότι δε με αποδέχονται και ότι είμαι η περίεργη του σχολείου.. Δε με ένοιαζε.. Αργότερα στο γυμνάσιο έπρεπε να συμμορφωθώ με τα κοινωνικά πρότυπα.. Να ερωτεύομαι αγόρια, να τα φτιάχνω μαζί τους, να κάνω παρέα με κορίτσια και να γίνομαι γυναίκα σιγά σιγά.. Κι όμως, ήμουν κενή, ένιωθα μόνη και κατέληγα μόνη στο σχολείο γιατί δε με εξέφραζαν όσα ανάγκαζα τον εαυτό μου να κάνει για να κρύψει τη διαφορετικότητά του.. Άλλωστε, στο σχολείο που πήγαινα ήταν παντού ζωγραφισμένο το σήμα της χρυσής αυγής, οπότε ήξερα τι με περιμένει αν μάθαινε κάποιος αυτό που προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να κρύψω από τον ίδιο μου τον εαυτό..”

(διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ)

 

Αυτές είναι οι ιστορίες μας, οι ιστορίες σας, για το πώς καταλάβαμε και πώς είπαμε στους άλλους ότι έχουμε διαφορετικές απ τις δικές τους προτιμήσεις. Ότι είμεθα ΛΟΑΤ (LGBTIQ) βρε αδερφέ! Διαβάστε άφοβα και μοιραστείτε και τη δική σας ιστορία μαζί μας! (αφήνοντας ένα δυο στοιχεία, ηλικία, πόλη και ενασχόληση ασπούμε) Όσοι φίλοι ετερόφυλοι , είναι ευπρόσδεκτοι να μας πουν τι σκέφτηκαν/ένιωσαν όταν τους είπε κάποιος δικός τους ότι είναι LGBTIQ.

Το mail μας είναι : [email protected]

http://kaimetatiegine.wordpress.com




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!