Justin Bieber : H ομοφυλοφυλία είναι μια επιλογή, η άμβλωση είναι λάθος

23/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Φρέσκος μετά από τη νίκη ενός βραβείου Brit Award, ο αγαπημένος των εφήβων Justin Bieber σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και πιο συγκεκριμένα στη Vanessa Grigoriadis, εμφανίστηκε να ονομάζει την ομοφυλοφυλία ως επιλογή. Μίλησε επίσης ενάντια στην άμβλωση ακόμα και όταν προκαλείται η εγκυμοσύνη από βιασμό, βασισμένος στο ρητό «τα πάντα συμβαίνουν για έναν λόγο.»

Όταν του ζητήθηκαν οι απόψεις του σχετικά με την ομοφυλοφυλία, ο Bieber αποκρίθηκε: «Είναι επιλογή του κάθε ένα να είναι ή όχι. Η απόφαση αυτή δεν έχει επιπτώσεις σε εμένα και δεν πρέπει να έχει επιπτώσεις σε οποιονδήποτε άλλο.» Δεν είναι σαφές εάν σκόπευε να ονομάσει την ομοφυλοφυλία ως επιλογή τρόπου ζωής.

Η θέση του Bieber έρχεται σε αντίθεση με αυτήν της Lady Gaga που είπε πέρυσι: «Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θεωρούν ότι το να είσαι gay είναι μια επιλογή. Δεν είναι μια επιλογή, γεννιόμαστε έτσι »

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Bieber πήγε να πει «Σκέφτομαι ότι πρέπει να περιμένεις το σωστό πρόσωπο … με το οποίο είσαι ερωτευμένος» όταν τον ρώτησαν για την αποχή από το σεξ. Παρά το ισχυρό χριστιανικό υπόβαθρό του δεν μίλησε ενάντια στο προγαμιαίο σεξ.

«Πραγματικά δεν πιστεύω στην άμβλωση» είπε στο περιοδικό «σκέφτομαι [ένα έμβρυο] είναι άνθρωπος. Είναι όπως δολοφονία ενός μωρού» και πρόσθεσε ότι ενώ είναι «πραγματικά λυπητερό» για μια γυναίκα να μείνει έγκυος μετά από ένα βιασμό, «όλα συμβαίνουν για έναν λόγο».

 Η συνέντευξη έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις. 

Μετά από ερώτηση της Daily News, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο 16χρονο αστέρα της πόπ, δήλωσε οτι ο Bieber ένανε ερώτηση λέγοντας «Όπως τη δολοφονία ενός μωρού ; » και αυτό δεν αποτελούσε απάντηση. Η ίδια πηγή δήλωσε «Υπέβαλλε μια ερώτηση για το θέμα, μη δηλώνοντας μια άποψη. Το λέει σαφώς παρακάτω ότι δεν είναι κριτής ».

Σε μήνυμα της στη Daily News, η Grigoriadis είπε ότι ο Bieber « Ήταν ξεκάθαρος 100%» … «Η ιδεά ότι έκανε οποιαδήποτε δήλωση υπό μορφή ερώτησης είναι επίσης γελοία».

Όσο αφορά τη δήλωση του Bieder «όλα συμβαίνουν για έναν λόγο» το περιοδικό δήλωσε ότι η απάντηση του είχε κοπεί κατά λάθος και ότι είχε δηλώσει «Πιστεύω ότι αυτό είναι λυπητερό αλλά όλα συμβαίνουν για έναν λόγο» σε ερώτηση της Grigoriadis για την εγκυμοσύνη μετά από βιασμό.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!