Ανακαλύψτε το οίκο Daniele Alessandrini

23/07/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ο ιταλικός οίκος μόδας Daniele Alessandrini ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια για το υπέροχο και διαχρονικό του στυλ.

O Daniele Alessandrini, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της μάρκας, ίδρυσε τον οίκο μόδας του στην Μπολόνια, της Ιταλίας το ογδόντα. Οι πρώτες του συλλογές ήταν πουκάμισα με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια: διπλά-κουμπιά, top stitching και όμορφα και υψηλής ποιότητας ιταλικά υφάσματα και αρίστης ποιότητας τεχνική. Μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων συλλογών του για άνδρες και γυναίκες ο Alessandrini δημιούργησε πλουσιότερες συλλογές. Σήμερα η εταιρεία αποτελείται από τέσσερις ετικέτες. Συλλογές σχεδιασμένες με έμφαση στην κομψότητα και τα tailoring πρότυπα για τον πελάτη υψηλών προδιαγραφών, συλλογές εκλεπτυσμένες και με έμφαση στη λεπτομέρεια και τα τέλεια φινιρίσματα. Ο οίκος Daniele Alessandrini είναι ο οίκος για τους ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα και οι οποίοι διαθέτουν στυλιστική συνείδηση με slim-τοποθέτηση και μοναδικό στυλ ενδυμασίας. Ένας οίκος μόδας με Ιταλική υπογραφή, ο οποίος ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητα, για το σχεδιασμό και τις προσιτές τιμές του.

Το τμήμα μόδας του antivirus απλά λατρέυει τον οίκο Daniele Alessandrini και ελπίζουμε να τον αγαπήσετε και εσείς όπως και εμείς.

Με καταστήματα στη Bologna, το Milano, τη Ρώμη, τη Verona, αλλά και το Amasterdam και φυσικά το Παρίσι, ο οίκος Daniele Alessandrini αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο άνδρα ο οποίος θέλει να ξεχωρίσει.

Selected Boutiques

Milano, Via S. Spririto 18

Roma, C.so Rinascimento 58

Amsterdam, Hartenstraat 20A

Paris, 4, Rue du Pré aux Clercs

Website

www.alessandrini.it

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!