S-CLASH PARTY, ένα μεγάλο Party για όλους!

18/06/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Πολλές φορές ταξιδεύοντας στην Ευρώπη έχουμε πάει σε party που ζηλέψαμε και είπαμε στην Αθήνα πότε θα το ζήσουμε; Ήρθε η ώρα λοιπόν! Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 έρχεται η Ευρώπη στην Αθήνα με το SCLASH PARTY, ότι καλύτερο για να αρχίσουμε το καλοκαίρι μας.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Παρόλο που η κρίση μας έχει μουδιάσει ο Werner & ο Βαγγέλης με την εταιρία παραγωγής τους «The Crazy Duck» τολμούν να δημιουργήσουν και μας προσκαλέσουν σε ένα party για ανθρώπους που τους αρέσει να χορεύουν και να διασκεδάζουν όλη νύκτα. Σε έναν πολύ μεγάλο χώρο όπως είναι το VOX Ιερά Οδός 16 στο Γκάζι, με μουσικές από τον special guest DJ NACHO CHAPADO (CIRCUIT BARCELONA) αλλά και από τον δικό μας Dj GSP (XLSIOR FESTIVAL MYKONOS).

Στο party ακόμα θα δούμε την Drag ANDROMEDA CIRCUS (LONDΟΝ) και μία μοναδική ομάδα από γνωστούς καλλιτέχνες και χορευτές όπως: ALEX MARTE (Rome), LA MENOR (London), NIKOS GI (Vienna), THEO S. (Athens), NAYLA GOUGONI & ALEXIA (Athens) και την απίστευτη woman drag ZIRCONIA STARFIGHTHER (Athens) και πολλές εκπλήξεις από VIP guest. Όσο αφορά των φωτισμό του χώρου, μοναδικά εφέ θα σας εντυπωσιάσουν με τα χρώματα και τα σχέδια που θα σας συνοδεύουν όλο το βράδυ του Σαββάτου.

Όλα τα παραπάνω σε μία λογική τιμή με είσοδός (με ποτό) στα 10 ευρώ, τα soft drinks 3 ευρώ, οι μπύρες και τα energy drinks 5 ευρώ και τα ποτά 8 ευρώ.

s-clash party @elysioum hotel

Κρατήστε στην ενέργεια σας για το 1ο SCLASH PARTY στην Αθήνα, που σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε..Είστε έτοιμοι για αυτό το party;

SCLASH PARTY

VOX (Ιερά Οδός 16, Γκάζι), 23:00 – 06:00

FOR MORE INFO:
The Crazy Duck: +306981104887
Mail: [email protected] | [email protected]
Official website: www.s-clashparty.com

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!