Η Lady Gaga κάνει την Target να αλλάξει την πολιτική της

22/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Μια ειδική έκδοση του νέου single της Lady Gaga, “Born This Way” που περιγράφεται από τον Elton John ως ο νέος ομοφυλοφιλικός ύμνος, πρόκειται να πωληθεί αποκλειστικά στα καταστήματα Target.

Η επιχείρηση στο παρελθόν έχει χρηματοδοτήσει οργανώσεις που υποστηρίζουν διακρίσεις ή ακόμα και το θάνατο και τη βία στους ομοφυλόφιλους.

Τώρα η Lady Gaga ανάγκασε την αλυσίδα «να κάνει αλλαγές» και να χρηματοδοτήσει ομάδες ΛΟΑΤ δικαιωμάτων.

Η Target η οποία έχει 1.743 καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε $150.000 των εταιρικών κεφαλαίων της για να υποστηρίξει μια ομάδα πολιτικής δράσης. Αυτή η οργάνωση υποστήριζε τον Tom Emmer, ο οποίος υποστήριξε μια συνταγματική απαγόρευση στο γάμο ομοφυλοφίλων στη αποτυχημένη προσπάθεια του να τρέξει για τη θέση του κυβερνήτη Μινεσότας.

 Ανώτατο στέλεχος της Target, ο Gregg Steinhafel, ζήτησε συγγνώμη για τη δωρεές, που η επιχείρηση έχει δώσει σε άλλους δεξιούς υποψηφίους με ομοφοβικό παρελθόν.

Κατόπιν συναντήσεως με την Lady Gaga, η εταιρεία έχει υποσχεθεί να σταματήσει τις δωρεές σε αυτές τις ομάδες και να υποστηρίξει ΛΟΑΤ ομάδες.

«Η συνάντηση αυτή ήταν μία από τις εντονότερες που είχε ποτέ για επαγγελματικούς λόγους» δήλωσε η Lady Gaga «Μέρος της συμφωνίας με την Target αποτελεί το γεγονός ότι πρέπει να αρχίσουν να υποστηρίζουν ΛΟΑΤ ομάδες και να αρχίσουν να μεταρρυθμίζουν και να τροποποιούν τα λάθη τα οποία έχουν κάνει στο παρελθόν… η σχέση μας βασίζεται στις μεταρρυθμίσεις αυτές και την υποστήριξη ΛΟΑΤ επιχειρήσεων για να εξαγοράσουν το λάθος που έχουν κάνει υποστηρίζοντας ομάδες κατά των ΛΟΑΤ»

Η επιχείρηση έχει δεσμεύτει να χρηματοδοτήσει με 500.000 δολλάρια ΛΟΑΤ κοινοτικά προγράμματα, αν και αυτό είναι ένα μικροσκοπικό μέρος των 156 εκατομμυρίων δολλαρίων που δίνει κάθε έτος σε κοινοτικές προσπάθειες.

 Πηγή : Pink News

Εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο από τα βραβεία Grammy, στα οποία η Lady Gaga ερμηνεύει το τραγούδι Born this way.

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!